ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:Χρηματοδότηση Επιχείρησεων μέσω Angels και International Funds

 

 

Χρηματοδοτείστε την επιχείρηση σας ή την Ιδέα σας, εκμεταλλευόμενοι το δίκτυο των Βρετανών Angel Investors που επενδύουν σε έξυπνα Startup’s Projects είτε σε Projects ώριμων εταιρειών.

Η εταιρία UPGRADE LONDON Ltd (www.upgradelondon.co.uk) είναι μέλος του ομίλου Ναυτιλιακών εταιριών UP LONDON GROUP (www.uplondongoup.co.uk), το οποίο εδρεύει στο Λονδίνο και ανήκει σε μέλη της Ελληνικής Ναυτιλιακής κοινότητας στην Αγγλία.

Ως μέρος του ευρύτερου Angel Investors’ community, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να παρουσιάσετε την επιχειρηματική σας ιδέα σε Άγγλους επενδυτές, είτε αυτοί είναι Angel investors όπως εμεις, είτε είναι Venture capitals και επενδυτικά funds.

Σε συνεργασία με την πλατφόρμα In4Capital (www.in4capital.com) η οποία συνδέει επενδυτές με startups και εταιρείες και μέσω της οποίας στις αρχές Ιανουαρίου του 2019 ανακοινώθηκε το πρώτο Ελληνικό cοrporate investment deal της χρονιάς,

θα δώσουμε την δυνατότητα να ενημερώσουμε το κοινό που θα παραστεί στην εκδήλωση για τα βήματα που χρειάζεται να γίνουν αναφορικά είτε με την επιτυχή άντληση κεφαλαίων είτε μιας εξαγοράς απο μια μεγαλύτερη εταιρεία που αναζητά επενδυτικές ευκαιρίες.

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά και να συζητήσουμε για το project σας.

DIVANI CARAVEL HOTEL
19/1/2019
12.00 – 14.00
ΑΙΘΟΥΣΑ “ΝΑΟΥΣΑ”

Εξασφαλίστε την ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σας στο https://upgtadeconf.webnode.gr/

email επικοινωνίας:

steering@imstimarec.eu
info@in4capital.com

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top