ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος επιχειρήσεων μελών του Β.Ε.Π. για συμμετοχή στην 85η Δ.Ε.Θ.»

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο πλαίσιο της προώθησης και ανάπτυξης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών του, αποφάσισε τη διερεύνηση ενδιαφέροντος από τα μέλη του για συμμετοχή στην 85η Δ.Ε.Θ., που θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι φέτος τιμώμενη χώρα είναι η Ελλάδα.

Το Β.Ε.Π. προσκαλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του, που επιθυμούν να συμμετέχουν, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, το αργότερο μέχρι το Σάββατο, 31/07/2021, στα mails : press@bep.gr & info@bep.gr, προκειμένου να προβεί σε περαιτέρω ενέργειες.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

Οι επιχειρήσεις να είναι ταμειακώς ενήμερες.

Ως εκθέτες είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται οι ίδιοι ή προσωπικό τους στον χώρο του περιπτέρου που τους παραχωρήθηκε, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Το ΒΕΠ ουδεμία επιβάρυνση ή ευθύνη φέρει για το εν λόγω προσωπικό.

Ως εκθέτες υποχρεούνται να ορίσουν ένα άτομο το οποίο θα έχει την ευθύνη της συμμετοχής τους στην έκθεση και θα είναι αρμόδιο για επικοινωνία με το Επιμελητήριο και την έκθεση.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, δεδομένου ότι θα μας δοθούν συγκεκριμένα τετραγωνικά μέτρα.

Πληροφορίες στα τηλ. 210 4174765, 210 4121298 και 210 4131100 (αρμόδιοι: Ε. Τσόλα-Γκλεζάκου, Ε. Μαυρομμάτη και Β. Χρηστίδης)

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top