ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόταση δημιουργίας Συστάδας συνεργατικού σχηματισμού των Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics  για τα εμβολιαστικά κέντρα COVID-19

Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2020

Η ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS, έχει παραθέσει στο Υπουργείο Υγείας ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΣΤΑΔΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ COVID-19.

Η μεγαλύτερη πρόκληση στα χρονικά του κλάδου μας και της ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΣΤΙΚΗΣ για τη μεταφορά και διαχείριση του πολύτιμου εμβολίου για τον COVID – 19, καλείται να υλοποιήσει η Ελλάδα και σε αυτόν τον Τομέα. Η Ένωση μας έχει προτείνει τη δημιουργία επιτροπής εμπειρογνωμόνων αποτελούμενοι από φορείς συναφείς των δικών μας, και του Αεροδρόμιου και την δημιουργία ενός cluster με σκοπό να χρησιμοποιηθούν και να ενισχυθούν υπάρχουσες υποδομές  για τον  σχεδιασμό, τη διαχείριση και διανομή των φαρμάκων, λόγω της ιδιαίτερης διαχείρισης που χρειάζεται, προκειμένου να διατηρηθεί η Αλυσίδα Αξίας  του εμβολίου COVID-19.

Η Ένωση μας έχει τεθεί στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον χάρτη των εταιρειών της ψυχρής εφοδιαστικής, και του τρόπου υποστήριξης των υπηρεσιών σε σχέση με το εμβόλιο.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top