ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με τον Πρόεδρο του ΕΒΕΠ κ.Β.Κορκίδη

Σε ιδιαίτερα φιλικό και θετικό κλίμα συνεργασίας ήταν η χθεσινή συνάντηση του Προέδρου κ. Θ. Καπράλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Πειραιώς με τον Πρόεδρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Βασίλη Κορκίδη, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΠ, ο οποίος επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την αγαστή συνεργασία και τη διαχρονική στήριξη του Επιμελητηρίου στον ιστορικό Eμπορικό Σύλλογο του Πειραιά.

Στη συνάντηση, ανταλλάχθηκαν προβληματισμοί σχετικά με νέα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί λόγω της υγειονομικής κρίσης, οι δυσκολίες και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες στην παρούσα συγκυρία, ενώ συζητήθηκαν και θέματα σχετικά με τα ειδικά προγράμματα με  πόρους από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Αττικής του ΕΣΠΑ που στοχεύουν στη στήριξη των πληττόμενων από τη ραγδαία μείωση του τζίρου, μικρομεσαίων επιχειρήσεων .

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την πόλη και έχουν σχέση με την τοπική αγορά, όπως οι καθυστερήσεις των έργων τραμ και μετρό,  τα κυκλοφοριακά προβλήματα της πόλης και η ανάγκη υπογειοποίησης της γραμμής του Ηλεκτρικού μεταξύ Φαλήρου και Πειραιά, θέματα σχετικά με το master plan του ΟΛΠ κ.ά.

Τα μέλη του Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Πρόεδρο του ΕΒΕΠ και οι δυο πλευρές επαναβεβαίωσαν τις άρρηκτες σχέσεις αμοιβαίας συνεργασίας και εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ ΕΒΕΠ και ΕΣΠ.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top