ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός : Τα πρώτα μηνύματα…

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10/06,  η διαδικτυακή εκδήλωση του Μητρώου Στελεχών των Περιφερειών Δυτ. Ελλάδας και Πελοποννήσου, Νοτίου Αιγαίου, Β’ Θεσσαλονίκης, Πειραιώς & Νήσων, μέσω Zoom.

Εκλεκτοί ομιλητές από όλο το φάσμα του Τουρισμού, μοιράστηκαν στο διαδικτυακό πάνελ τις απόψεις και τις θέσεις τους ώστε η χώρα μας να συνεχίσει να αποτελεί έναν ασφαλή ταξιδιωτικό προορισμό.

 

Καλεσμένοι οι:

Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού,

Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ΓΓ Λιμενικής Πολιτικής

Ανδρέας Φιορεντίνος, Τομεάρχης Τουρσμού ΝΔ

Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Βουλευτής Ά Πειραιά

Κωνσταντίνα Σβύνου, Πρ. Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών, Πρόεδρος  Ξενοδόχων ΚΩΣ

Ανδρέας Μανδρίνος, Πρόεδρος Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

Διαμαντής Λιάνας, Δήμαρχος Βόλβης

Στράτος Χαρχαλάκης, Δήμαρχος Κυθήρων

Γιάννης Μπράς, Σύμβουλος κρουαζιέρας

 

Συμπερασματικά, το 2021 αναμένεται καλύτερη χρονιά από την περσινή, αναμένονται περίπου 15 εκατομμύρια επισκέπτες, ασφάλεια, ποιότητα υπηρεσιών, ψηφιακή τεχνολογία, υιοθέτηση νέων μορφών τουρισμού σε συνδυασμό με το πρόγραμμα στήριξης του κλάδου των 420 εκατ., αλλά και των κεφαλαίων που αναμένονται από το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ, την εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων με τον τουρισμό τίθενται στο πλάνο επανεκκίνησης ενός τομέα που αποτελεί πνεύμονα για την ελληνική οικονομία!!!

Η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη μίλησε για το πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους” με στόχο την πρόθεση του Υπουργείου και της Κυβέρνησης οι δικαιούχοι να είναι περισσότεροι ενώ ο Τουρισμός που αποτελεί και τη “βαριά βιομηχανία ” της χώρας να προωθείται και να στηρίζεται όλο το χρόνο.

Από την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά & Νήσων παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Α’ Πειραιά  κος Χριστόφορος Μπουτσικάκης και ο Δήμαρχος Κυθήρων κος  Στράτος Χαρχαλάκης.

 

Σοφία Ζαχαράκη

 

Ελένη Πέτρακα

 

Χριστόφορος Μπουτσικάκης

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top