ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Το μέλλον των Εφοδιαστικών Αλυσίδων στην μετά Covid-19 εποχή»Διαδικτυακό Φόρουμ

Αθήνα 12/05/2021- Ο καταλυτικός ρόλος όλων των κρίκων της εφοδιαστικής αλυσίδας στηριζόμενες κυρίως στην λογική της ευρύτερης κυκλικής οικονομίας, η διαχείριση κινδύνων και η διαδικασία εντοπισμού, αξιολόγησης και ελέγχου κινδύνων που προκύπτουν από λειτουργικούς παράγοντες, καθώς και η Ψηφιοποίηση της Αλυσίδας Εφοδιασμού είναι τα βασικά θέματα του επίκαιρου ενημερωτικού διαδικτυακού Forum που διοργανώνει η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους &Logistics (ΕΕΒΨ&L) σε συνεργασία με την CLEON Conferences & Communications την Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 με τίτλο «Το μέλλον των Εφοδιαστικών Αλυσίδων στην μετά Covid-19 εποχή». Σκοπός του ΕΒΨ είναι να συσπειρώσει τις δυνάμεις των φορέων και των συνδέσμων που εκπροσωπεί και να αποτυπώσει το πραγματικό στίγμα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας στην Ελλάδα.

Θεματολογία

Ενότητα Ι: Κυκλική Οικονομία – Περιβάλλον

Ενότητα ΙΙ: Risk Supply Chain

Ενότητα III: Digital Transformation

 

Στο τέλος του Forum θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης όπου θα απαντηθεί από τους Προέδρους διακεκριμένων φορέων της χωράς μας, το ερώτημα σχετικά με το «Πως αντιμετωπίστηκε η εφοδιαστική αλυσίδα στην Covid-19 εποχή και πως πρέπει να πορευτεί από εδώ και πέρα».Στο διαδραστικό πάνελ της στρογγυλής τραπέζης και με την ενεργό συμμετοχή της πλατφόρμας «Ελλάδα theProject» (https://elladatheproject.com/) θα γίνει ειδική αναφορά στα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση του 1821.

Την εκδήλωση χαιρετίζουν:

Δημήτριος Παπαγιαννίδης, Γενικός  Διευθυντής  Στρατηγικού Σχεδιασμού και Οδικής Ασφάλειας, Υπουργείο Μεταφορών &Υποδομών

Χριστιάνα Καλογήρου, Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Διακεκριμένοι Ομιλητές από τις Βρυξέλλες:

Λίνα Κωνσταντοπούλου, Διευθύντρια,  Ένωση Ευρωπαϊκών Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων

Γιώργος Σάρρος, Project Manager, Horizon Transport Unit, CINEA, European Commission

Οι εργασίες του επίκαιρου ενημερωτικού διαδικτυακού Forum,  τελούνται υπό την Αιγίδα  του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς  Ελλάδας (ΣΒΘΣ), της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας (ΟΦΑΕ), της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως (ΔΝΕ), του Ινστιτούτου LogisticsManagement Ελλάδος (ILME), του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, του Επιμελητηρίου Έβρου, του ITSHELLAS, τη συμμετοχή του Ελλάδα theProject και άλλων φορέων και εκπροσώπων της αγοράς.

Ασημένιος Χορηγός του Forum  είναι η εταιρεία Volton και Χάλκινος Χορηγός η εταιρεία Truck&Cargo Insurance, ενώ Υποστηρικτές οι εταιρείες Chargeline, Interklark και M&ASolutions.

Εταίρος Επικοινωνίας είναι η εταιρεία ReputationUnique (R-U) και Χορηγοί Επικοινωνία ςοι: CrisisMonitor, Επιχειρώ, Logistics &Management, LOGISTICSLEADER.NEWS, metaforespress.gr, PIRAEUS365.GR, supply-chain.gr και SupplyChain&Logistics.

Ώρα διεξαγωγής: 15:00 – 18:30

Απαιτείται έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο συνέδριο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για δήλωση συμμετοχής:

https://cleon.gr/register-forms/forma-eggrafis-greek-cold-storage-logistics-association-forum/

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://cleon.gr/conferences/greek-cold-storage-logistics-association-forum/

 

Για να δείτε το πρόγραμμα:https://cleon.gr/files/cold_2021/Greek_Cold_Storage_Forum_Program_final_180521.pdf

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ &LOGISTICS(ΕEΒΨ&L)

Η ΕEΒΨ&L είναι ο παλαιότερος σύνδεσμος στο χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας με 65 χρόνια ζωής (www.cold.org.gr) και 190 μέλη σε όλη την Ελλάδα , ιδρύθηκε για να υποστηρίζει και να προάγει την αρτιότητα και τον επαγγελματισμό του κλάδου της παροχής υπηρεσιών αποθήκευσης και διανομής προϊόντων, Φαρμάκων, σε ελεγχόμενες συνθήκες. Τούτο επιτυγχάνεται με την βελτίωση της γνώσης, της παραγωγικότητας και της εικόνας των μελών της, που εξειδικεύονται στην αποθήκευση, διανομή, μεταφορά, πληροφόρηση και άλλες υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας, προς όφελος των πελατών τους και της Κοινωνίας.

 

CLEONCONFERENCES&COMMUNICATIONS

Η CLEONConferences&Communications (www.cleon.gr)ιδρύθηκετονΜάρτιοτου 2021. Διευθύνεται από τον Γρηγόρη Λεωνίδη που δραστηριοποιείται στον χώρο των συνεδρίων και της επικοινωνίας τα τελευταία 30 χρόνια έχοντας διοργανώσει πάνω από 100 εξειδικευμένα συνέδρια. Η εταιρεία εστιάζει στην διοργάνωση συνεδρίων υψηλού επιπέδου και προσφέρει υπηρεσίες επικοινωνίας για δικηγορικά γραφεία και επαγγελματικούς συνδέσμους. Τα συνέδρια καλύπτουν τους τομείς των νομικών υπηρεσιών, της κανονιστικής συμμόρφωσής και της επιχειρηματικότητας στους ακόλουθους κλάδους:Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες, Ενέργεια, Υγεία, Ναυτιλία, Αεροπλοΐα, Οικογενειακές Επιχειρήσεις.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top