ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Το χριστουγεννιάτικο cocktail party του ναυτιλιακού Ομίλου “Atlantides”

 

Το ετήσιο, χριστουγεννιάτικο cocktail  partyτου ναυτιλιακού Ομίλου Atlantides  δόθηκε με μεγάλη επιτυχία στα γραφεία της εταιρείας στον Πειραιά. Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά παρευρέθηκαν πολλά πρόσωπα του ναυτιλιακού χώρου, παλιοί και νέοι συνεργάτες καθώς και πλήθος φίλων. Ο Ιωάννης Κάρδαρης, πρόεδρος του Ομίλου, καλωσόρισε θερμά τους καλεσμένους σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα με ζωντανή μουσική και πολύ χορό.

Το 1987  ο Ιωάννης Κάρδαρης ίδρυσε την εταιρεία “Atlantides Travel” στον Πειραιά ενώ το 1995, την ενσωμάτωσε στη ναυτιλιακή εταιρεία “Atlantides Travel&ShippingCo. LTD”. Το 2014 δημιουργήθηκε ο όμιλος εταιρειών “Atlantides”, με διαχειριστικό γραφείο στον Πειραιά.

Οι δραστηριότητες και ειδικότητες του Ομίλου είναι: Γενική Ναυτιλία, Διαχείριση πλοίων, Αγοραπωλησίες, Μεσιτείες, Ναύλωση κρουαζιερόπλοιων και σκαφών αναψυχής, Γενικός Τουρισμός.

Η ναυτιλιακή εταιρεία Atlantides  Shipping   έχει μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αναλαμβάνει επισκευές και διαχείριση πλοίων καθώς επίσης ναυλώσεις   και αγοροπωλησίες. Η εταιρεία “AtlantidesTravel”καλύπτει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών υπηρεσιών όπως η έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, κρατήσεις ξενοδοχείων, οργανωμένες ταξιδιωτικές εκδρομές, κρουαζιέρες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και transfer. Μια ακόμα πολυετή και επιτυχημένη δραστηριότητα του Ομίλου είναι οι ναυλώσεις επανδρωμένων και μη σκαφών αναψυχής.

Το προσωπικό του Ομίλου  Atlantides απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες οι οποίοι συνεχώς εκπαιδεύονται και ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον χώρο της ναυτιλίας και του τουρισμού.

Οι φωτογραφίες είναι απο την κ.Κατερίνα Νομικού.

 

Απο αρ.Κλαίρη Παπαγεροθέου(Piraeus365.gr) με Ελένη και Γιάννη Κάρδαρη

 

 

 

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top