ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από την Πολύμορφη

Η Πολύμορφη, Πολιτιστικό κέντρο, πολυχώρος τέχνης και πολιτισμού στον Πειραιά θα πραγματοποιήσει  ένα Χριστουγεννιάτικο  μπαζάρ την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021  από τις 11 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα.Θα  έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε μοναδικές δημιουργίες από το Εργαστήρι Κεραμεικής Arterraceramica.

Σας περιμένουμε!

ΕΔΡΑ

Η Πολύμορφη στεγάζεται στην οδό Σφακίων 33, στη συνοικία του Προφήτη Ηλία, στον Πειραιά, σε έναν καλαίσθητο και ευέλικτο «πολυ-χώρο» που φιλοξενεί τα καλλιτεχνικά εργαστήρια, τα δρώμενα και τις ομάδες, ενώ υποστηρίζει και πλήθος εκδηλώσεων τόσο για τους ενήλικους όσο και για τα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Πολύμορφης επισκεφθείτε και ακολουθήστε τις σελίδες μας στο Facebook και στο Instagram.

https://www.facebook.com/polymorfigr/

https://www.instagram.com/polymorfigr/

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συμμετοχή σας σε προγράμματα και ομάδες μπορείτε να ενημερώνεστε και τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 210 4174612 – 6977266678.

Με τα δικά μας λόγια…

«Η Πολύμορφη είναι ιδέα συλλογική, ένας πυρήνας πολιτισμού, μία μύηση στον εθελοντισμό και την αλληλέγγυα δράση – επικοινωνία και συνενοχή σε όνειρα χωρίς εκπτώσεις»

Ξανθένια Μαντά, Πρόεδρος ΔΣ

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top