ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Χριστούγεννα 2020-Εκδηλώσεις Δήμου Πειραιά

Χριστουγεννιάτικες  εκδηλώσεις  Δήμου Πειραιά

Δευτέρα 28, Τρίτη 29 & Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου.

Ζωντανή σύνδεση από 16:30 – 19:30. Santa Ζoom – O Άγιος Βασίλης έρχεται φέτος ψηφιακά. Για ραντεβού: καθημερινά στο τηλ: 690-7182414 Ο Δήμος Πειραιά, φέρνει τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, τον Άγιο Βασίλη στο σπίτι σας μέσω της πλατφόρμας Zoom!

Ειδικά για εφέτος που λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό το ταξίδι του από τον Βόρειο Πόλο θα είναι δύσκολο, μην τον περιμένετε από την καμινάδα… Επιστρατεύστε tablet, τηλέφωνα, laptop ή υπολογιστές, κάντε κράτηση στο τηλέφωνο 69071-82414 για την ημέρα και την ώρα που προτιμάτε.

 

Πρωτοχρονιά 2021: Με ένα μοναδικό show πυροτεχνημάτων ορατό και από τις 5 Δημοτικές Κοινότητες σε όλες τις γειτονιές της πόλης, θα υποδεχθεί ο Δήμος Πειραιά τη νέα χρονιά. Εντυπωσιακά εναέρια πυροτεχνήματα και βεγγαλικά με χρώμα, ρυθμό και ένταση θα φωτίσουν τον Πειραϊκό ουρανό τις πρώτες στιγμές του 2021!

 

Υποδοχή του πρώτου πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά Πρωτοχρονιά 2021. Λίγη ώρα αργότερα, ο Δήμος Πειραιά θα υποδεχθεί το πρώτο πλοίο που θα φτάσει στο λιμάνι για το 2021, με ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών, από το μνημείο του «Λέοντος του Πειραιώς» στο Χατζηκυριάκειο.

 

Οι εορταστικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία κοινού και με την τήρηση όλων των μέτρων που έχουν ορίσει οι αρμόδιες αρχές και η Πολιτεία για τον  περιορισμό της διασποράς του COVID-19.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top