Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συντονισμένη επιχείρηση Δήμου Πειραιά-ΕΛ.ΑΣ για την απομάκρυνση παράνομα διαμενόντων στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συντονισμένη επιχείρηση Δήμου Πειραιά-ΕΛ.ΑΣ για την απομάκρυνση παράνομα διαμενόντων στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου

Μια ακόμη συντονισμένη επιχείρηση από τον Δήμο Πειραιά και την  ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιήθηκε χθες, στην περιοχή  του Αγίου Διονυσίου.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. και της Δημοτικής Αστυνομίας  απομάκρυναν παράνομα διαμένοντες σε εγκαταλελειμμένα ιδιωτικά κτήρια πίσω από τον Άγιο Διονύσιο, οι οποίοι είχαν επιδείξει παραβατικές συμπεριφορές.

Στη συνέχεια, συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας προχώρησαν σε εκτεταμένο καθαρισμό, καθώς η  κατάσταση αυτή δημιουργούσε κινδύνους για τη δημόσια υγεία και αισθητική υποβάθμιση της περιοχής.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Σε μια μικρή γωνία πίσω από τον Άγιο Διονύσιο έχουμε κατάληψη εγκαταλελειμμένων ιδιωτικών κτηρίων από ομάδες μετακινούμενου πληθυσμού. Παράλληλα, έχουμε φαινόμενα ακραίας ρύπανσης του δημοσίου χώρου, ρευματοκλοπές, κλοπές νερού και γενικότερα παραβατικές συμπεριφορές. Θέλω να καταστήσω σαφές, πως στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μας, δεν θα επιτρέψουμε εικόνες υποβάθμισης, πολλώ δε μάλλον όταν έχουν παρατηρηθεί κατ΄ επανάληψη παραβατικές συμπεριφορές. Είμαι βέβαιος ότι αν οι επιχειρήσεις αυτές αυξηθούν και γίνονται τακτικά, όσοι παρανομούν ή έχουν αντικοινωνική συμπεριφορά θα καταλάβουν ότι θα πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία, τακτική και να σταματήσουν να λειτουργούν υπό παράνομες συνθήκες. Ευχαριστώ τον Ταξίαρχο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά και τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης, όπως και τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας για τη χθεσινή τους επιχείρηση. Οφείλουμε όλοι να συνδράμουμε στο έργο των αρχών, προκειμένου να εξαλειφθούν οι παραβατικές ενέργειες».

Related Articles

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ της ΔΥΠΑ στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ στον Πειραιά

Το Σάββατο 27 Απριλίου σε περιμένουμε στον Πειραιά στην ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ της...

21 Απριλίου-  Ημέρα Μνήμης: Στρατόπεδο Παπαδογιωργή

Με ένα λουλούδι στο χέρι θα βρεθούμε την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 11:30 το πρωί...

VANOS S.A. at the 31st “Go Maritime” Event

VANOS S.A. had the pleasure of attending the 31st “Go Maritime” Event,...

InTownCheckIn «παρακαλώ προσδεθείτε απογειωνόμαστε» AEGEAN & ATHENS MEDICAL GROUP on board

Και ενώ οι πτήσεις συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς από τα εγκαίνια του ...