ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1ο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής για την Οικονομία & την Ανάπτυξη”ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΛΟΓΩΝΤΑΣ”

 

1ο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής για την Οικονομία & την Ανάπτυξη “ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΛΟΓΩΝΤΑΣ”

λίγα λόγια για το συνέδριο

 

Η οικονομική «αναγέννηση» της Ελλάδας αποτελεί στρατηγικό στόχο της σημερινής κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί να κερδίσει σε κεφάλαια και χρόνο αναλαμβάνοντας σχετικές πρωτοβουλίες εντός και εκτός συνόρων. Εντός της χώρας επιδιώκει την ανάκτηση της εμπιστοσύνης του επιχειρηματικού κόσμου και στο εξωτερικό να χτίσει γέφυρες συνεργειών με θεσμούς και επενδυτές.

Η επιχειρηματική κοινότητα αναζητά αξιόπιστες πηγές χρηματοδότησης, προσπαθεί να ενισχύσει τις επιδόσεις  στην Ελλάδα και να προωθήσει το νέο «Made in Greece» ανά την υφήλιο προσθέτοντας καινοτομία, εξωστρέφεια, πρωτοτυπία, σκληρή δουλειά και μεράκι. Σημεία κοινής δράσης η προσέλκυση επενδυτών με μακροχρόνια σχέδια, η πλήρης και συνετή εκμετάλλευση κάθε εργαλείου χρηματοδότησης, η καλλιέργεια και η σύσφιξη συνεργειών και η προώθηση του οράματος της νέας Ελλάδας.

 

Η «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ», παραμένοντας πιστή στην από ιδρύσεως δέσμευσή της για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, ανοίγει νέα θεματική στα συνέδρια με τον τίτλο «Οικονομία και Ανάπτυξη» στο πλαίσιο του NConferences. Το πρώτο συνέδριο της σειράς δίνει τον λόγο στους επενδυτές κάθε κλάδου και κάθε μεγέθους αλλά και σε όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια ανάταξης της οικονομίας.

 

Το 1ο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής για την Οικονομία και την Ανάπτυξη με τίτλο «Επενδυτικολογώντας: Η Ελλάδα δίνει τον “λόγο” στους επενδυτές» θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στο Royal Olympic Hotel και είμαστε βέβαιοι ότι θα βρει την ανταπόκριση που είχαν και οι άλλες σειρές συνεδρίων από το 2015, μεταξύ ομιλητών, χορηγών και συμμετεχόντων.

 

 

see  more  https://events.naftemporiki.gr/economic2019/

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top