ΚΟΙΝΩΝΙΑ

MEGA BROKERS SA:1 χρόνος COVID-19 στην Ελλάδα

Από τον Ιωάννη Παππά συνεργάτη της MEGA BROKERS  SA

Ένα χρόνο μετά οι ασφαλίσεις υγείας όχι απλά ΔΕΝ έχουν ανασταλεί λόγω covid-19 αλλά είναι πιο επίκαιρες από ποτέ.

Ένα χρόνο μετά την εμφάνιση του covid -19 και όσα τότε γράψαμε θα επαναλάβουμε τι ίδιες αλήθειες ευτυχώς με αρκετές χιλιάδες  λιγότερους ανασφάλιστους.

Πολλοί συνάνθρωποί μας, ίσως και περισσότεροι , νοσούν σοβαρά ή και τελικά αποβιώνουν  κάθε χρόνο από άλλες παθήσεις ή ατυχήματα εκτός κορωνοϊού.  Συμφωνούμε με όσους υποστηρίζουν ότι  ο covid-19 δεν είναι ο μόνος σοβαρός κίνδυνος που μπορεί να αντιμετωπίσουμε για την υγεία μας.

Ένα ιδιωτικό πρόγραμμα υγείας καλύπτει τόσο σε δημόσια όσο και σε ιδιωτικά νοσοκομεία και μεταξύ όλων των άλλων παθήσεων και ατυχημάτων και τις πανδημίες. Σήμερα μπορεί να είναι ο covid -19 στην επικαιρότητα αλλά στο μέλλον πιθανόν να είναι κάποια  άλλη νέα πανδημία  ή μια μετάλλαξη αυτής.

Εφόσον κάποιος δεν έχει νοσήσει είναι πιθανότερο να γίνει αποδεκτός για ασφάλιση γι αυτό δεν είναι δόκιμο  να αναβάλει για αργότερα την ασφάλιση για την υγεία του.

Εξαιρετικά σημαντική ήταν ανέκαθεν  η  ανάγκη άμεσης διάγνωσης και πιθανόν εισαγωγής σε νοσοκομείο η οποία σήμερα είναι πιο δύσκολα διαχειρίσημη λόγω της κατάστασης στα δημόσια νοσοκομεία, των περιοριστικών μέτρων λειτουργίας και της πληρότητας των περισσοτέρων.

Ακόμη και αν κάποιος νοσηλευτεί σε δημόσιο νοσοκομείο όπου η περίθαλψη είναι δωρεάν, το πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης  προβλέπει ημερήσια αποζημίωση και από COVID-19 για λοιπές ανάγκες και έξοδα του παθόντα ή των συνοδών του.

Μπορείτε και χρειάζεται να ασφαλιστείτε  εν μέσω πανδημίας εφόσον δεν έχετε νοσήσει.

Είναι πράγματι οι περισσότεροι  αυτοί που μπορούν να αποκτήσουν ένα πρόγραμμα υγείας από θέμα κόστους, αφού τα κόστη ξεκινούν από 33€/μήνα για 100% κάλυψη έως και 65ετων. Ρωτήστε ένα συνεργάτη μας σήμερα.

Ιωάννης Παππάς

Διευθυντής Κλάδου Ζωής

Mega Brokers

Η Mega Brokers είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Partners for LifeΗ Mega Brokers είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Έχουμε ένα δίκτυο που αποτελείται από 1.330 μεσίτες, πράκτορες και ασφαλιστικούς συμβούλους που παρέχουν μια ευρεία γκάμα ασφαλιστικών λύσεων προσαρμοσμένων στα μέτρα των περισσότερων από 240.000 πελατών που μας εμπιστεύονται.

Η Mega Brokers σε αριθμούς

  • + 1.479 Συνεργάτες
  • +250.000 Πελάτες
  • +30 Χρόνια
Καλέστε μας210 9225825

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ  

https://megabroker.gr/

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top