?>
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ WIMA ΣΤΟ ΝΕΩΡΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ

 

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της WIMA για την προβολή των δραστηριοτήτων των Μελών της και την προσπάθεια δημιουργίας συνεργασιών με Ναυπηγεία και Ναυτιλιακές Εταιρείες, κλιμάκιο του Δ.Σ. μετά από πρόσκληση της Διοίκησης του Νεώριου Σύρου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας την 1η Αυγούστου στα γραφεία του Νεωρίου στην Σύρο.

Στην  φωτογραφία βλέπουμε  τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ.απ’ έξω από τις εγκαταστάσεις του Ναυπηγείου.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν στα παριστάμενα μέλη της διοίκησης της ONEX SYROS SHIPYARDS S.A., στους κ. κ. Π. Ξενοκώστα (Διευθύνων Σύμβουλος της ONEX SHIPYARDS), Β. Σαββίδη (Γενικό Διευθυντή του Ναυπηγείου) και Γ. Σικουτρή (Διευθυντή Παραγωγής), τις δραστηριότητες της Ένωσης αλλά κυρίως τις ωφέλειες που μπορεί να έχει η νέα εταιρία του Νεωρίου μέσα από μια ενδεχόμενη συνεργασία με την WIMA και τα μέλη της.

Συζητήθηκαν  θέματα κοινού ενδιαφέροντος σχετικά με τον τρόπο συνεργασίας του Ναυπηγείου με τα μέλη της WIMA εξηγώντας με λεπτομέρεια τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχει το κάθε μέλος ξεχωριστά και πως αυτές μπορούν να φανούν χρήσιμες στη νέα Διοίκηση. Η παρουσίαση των μελών μας αντιμετωπίσθηκε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά της Διοίκησης του ναυπηγείου, αποκομίζοντας έτσι αισιόδοξα μηνύματα για μελλοντική συνεργασία με τα μέλη της Ένωσής μας.

 

 

η W.I.M.A είναι   για την Παγκόσμια  Ένωση  Ναυτιλιακή Βιομηχανία

 

Worldwide Industrial & Marine Association
To promote the activities of our member-companies both in Greece and abroad in the fields of:
Marine Technical and General Services
Industrial Services
Commerce

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top