ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΑΠΕΡΓΙΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Απεργία 24ωρη  πραγματοποιήται  σήμερα Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, με αποτέλεσμα τα δικαστήρια να παραμείνουν κλειστά για όλη την ημέρα. Την πρωτοβουλία ανέλαβαν οι δικαστικοί υπάλληλοι καταγγέλοντας ότι η πολιτεία ουσιαστικά δεν αναγνωρίζει τις χρόνιες υπηρεσίες τους ανά τα χρόνια μέσα σε εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες για το έργο τους πολλές φορές.

 

 

Πανελλαδική απεργία σήμερα Πέμπτη 25 Οκτωβρίου πραγματοποιούν οι δικαστικοί υπάλληλοι, με αποτέλεσμα να παραμείνουν κλειστά τα δικαστήρια, τα Έμμισθα Υποθηκοφυλακεία και Κτηματολογικά Γραφεία της χώρας μας.

Η προειδοποιητική απεργία των δικαστικών υπαλλήλων θα είναι 24ωρη ενώ οι επείγουσες υποθέσεις (αυτές δηλαδή που εμπίπτουν στους κανόνες περί 18μηνου ή κινδυνεύουν με παραγραφή) θα εκδικάζονται με προσωπικό ασφαλείας.

Την έμπρακτη αναγνώριση εκ μέρους της πολιτείας των επί πολλά χρόνια οξυμένων, ειδικών και ιδιαίτερων συνθηκών εργασίας μας, υπηρετώντας καθημερινά και μάλιστα με ένταση εργασίας τους πολίτες, τους διαδίκους, τους δικηγόρους και τους δικαστικούς λειτουργούς αναφέρουν οι δικαστικοί υπάλληλοι ως αιτήματά τους για τα οποία προχωρούν στην προκήρυξη της αυριανής 24ωρης απεργίας.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν για την απεργία στις 25 Οκτωβρίου:

΄΄Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΔΥΕ, αμέσως μετά την πραγματοποίηση της άνω απεργίας μας, θα επανεκτιμήσει και θα σχεδιάσει τις περαιτέρω δράσεις μας σε συνέχεια και κλιμάκωση της κινητοποίησης αυτής, ανάλογα και με τις όποιες τυχόν έμπρακτες απαντήσεις λάβουμε από τον Υπουργό της Δικαιοσύνης αλλά και τους συναρμόδιους για τα θέματά μας Υπουργούς, και από την Κυβέρνηση γενικότερα, ανάλογα και με τις απόψεις – προτάσεις Συλλόγων μας και συναδέλφων μας, ενόψει και του επικείμενου Συνεδρίου της ΟΔΥΕ 21-24 Νοεμβρίου 2018 στα Καμένα Βούρλα Νομού Φθιώτιδας, (κλιμάκωση) πριν αλλά και μετά από αυτό το Συνέδριο.΄

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top