ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ:«ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ LOGISTICS ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ»

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ

 

ΤΟ   Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, ως εταίρος του έργου «NEWBRAIN-Notes  Enhancing Waterway  bridging   Adriatic-Ionian Network», του προγράμματος Interreg-Adrion, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ LOGISTICS ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο «ElefsinaHotel» (αίθουσα ΑΙΣΧΥΛΟΣ, Δήμητρος 55, Ελευσίνα-Αττική) από ώρα 16.30’ έως 20.15’.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάδειξη της υφιστάμενης κατάστασης στον τομέα των συνδυασμένων μεταφορών, ο ρόλος που διαδραματίζει το λιμάνι του Πειραιά ως σημαντικός κόμβος εμπορίου στο δίκτυο του Ιονίου-Αδριατικής, οι πρακτικές και οι τάσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στις συνδυασμένες μεταφορές και οι προοπτικές δημιουργίας clusters.

Τα θέματα θα αναπτύξουν ο Πρόεδρος του ΒΕΠ, κος Ανδριανός Μιχάλαρος, ο Σύμβουλος του ΕΕΣΥΜ, κος Δημήτριος Λεμονάκης, ο Δρ Βασίλειος Ζεϊμπέκης, Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο κος Δημήτριος Σπύρου, από το Τμήμα Στρατηγικού Σχεδιασμού & Μάρκετινγκ της ΟΛΠ Α.Ε., ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ναυτικής Βιομηχανικής Βιομηχανίας (WIMA), κος Ηλίας Χατζηεφραιμίδης, ο Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά, Δρ Ευάγγελος Σαμπράκος, τον οποίο το Επιμελητήριο θα βραβεύσει για την ουσιαστική προσφορά του στην έρευνα στον τομέα των μεταφορών και των logistics και ο Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδος, Δρ Παναγιώτης Τριβέλλας.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί συναρμόδιοι Υπουργοί, Γ.Γ. Υπουργείων, Αντιπεριφερειάρχες, Δήμαρχοι, Πρόεδροι φορέων και Συλλόγων, εκπρόσωποι της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, εταιρείες μεταφορών και logistics, κλπ. και οι εταίροι του έργου.

Επισυνάπτονται οι προσκλήσεις των εκδηλώσεων στους εκπροσώπους των ΜΜΕ  καθώς και το τελικό πρόγραμμα των εργασιών της Ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί 3/12/2018, στην Ελευσίνα.

Παρακαλείσθε για τη δημοσιογραφική κάλυψη των εκδηλώσεων.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με τις εκδηλώσεις μπορείτε να καλείτε στο : 2104121298 και στο 22104174 765.

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

[gview file=”http://www.piraeus365.gr/wp-content/uploads/2018/11/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΣΕ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΤΑ-ΠΛΑΙΣΙΑ-ΤΟΥ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ-NEWBRAIN-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.pdf”] 

 

 

[gview file=”http://www.piraeus365.gr/wp-content/uploads/2018/11/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ-NEWBRAIN-2.pdf”]

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top