ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΡΚΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ & ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΕΕ

 

Με αφορμή την αποχώρησή μου από την προεδρία της ΕΣΕΕ, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε εν μέσω μιας πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης για την πατρίδα μας. Προσωπικά, οφείλω να σας αναγνωρίσω ότι σταθήκατε δίπλα μου, ώστε να ανταποκριθώ με συνέπεια στον ρόλο του κοινωνικού εταίρου και να συμβάλω με θετικό τρόπο στα διακυβεύματα της κάθε περιόδου. Στο δύσκολο έργο μου υπήρξατε αρωγοί, προωθώντας και προβάλλοντας τα δίκαια αιτήματα μας, αλλά και σημαντικές πρωτοβουλίες του φορέα μας.


Σας ζητώ να συνεχίσετε να στηρίζετε τις προσπάθειες του επόμενου προέδρου και της νέας διοίκησης του ελληνικού εμπορίου, σε μία ακόμα δύσκολη περίοδο.
Θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχές μου για καλή δύναμη, υγεία και πολλές επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και για τη συνέχιση της συνεργασίας μας, αφού παραμένω μάχιμος για την επιχειρηματικότητα από τη θέση του προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του προέδρου του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής (ΠΕΣΑ).
(Γραφείο Προέδρου ΕΒΕΠ: 210 4174371, 210 4179480, φαξ: 210 4274084 . Θα τα πούμε σύντομα στον Πειραιά!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top