ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

 

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυναικών Μάνης  πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση  την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο Σινεάκ.

Στην επιτυχημένη εκδήλωση μας καλοσώρισε η Πρόεδρος κ. Ελένη Κούβαρη, και  τα μέλη του Συλλόγου. Το χορευτικό της Ένωσης των Απανταχού Μανιατών με  τον χοροδιδάσκαλο κ. Πέτρο  Κάρλε , πλαισίωσε   την εκδήλωση, η οποία  έγινε για καλό σκοπό, την στήριξη του «Χριστοδούλειου Ορφανοτροφείου θηλέων». Πλήθος κόσμου παρακολούθησε, ο Δήμαρχος Πειραιά κ.Γιάννης Μώραλης,  π.βουλευτές,  πρόεδροι συλλόγων, φορέων.

Χαιρετισμό απηύθυνε  ο κ.Τζανννέτος Φιλιππάκος Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

ΤΖΑΝΝΕΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ

 

 

Ας δούμε την δήλωση της Προέδρου κ. Κούβαρη:

Ευχαριστούμε πολύ τις ομιλήτριες της εκδήλωσης μας.
Η ολυμπιονίκης Σταυρούλα Αντωνάκου μίλησε με τη δύναμη και το σθένος της γνήσιας Μανιάτισσας.
Οι Ειρήνη και Βασιλική Μουρκάκου, γλυκύτατα και χαρισματικά πλάσματα, ικανές και δραστήριες Μανιατοπούλες, εκπροσώπησαν το χορηγό μας, την ελληνική εταιρεία PHARMASEPT, η κ.Ειρήνη Μουρκάκου  Marketing  Executive, μας εξήγησε τις ευεργετικές ιδιότητες και τα πλεονεκτήματα των φαρμακευτικών καλλυντικών Pharmasept.
Μας συγκίνησαν όλους όταν μίλησαν με τα πιο θερμά λόγια για τον μπαμπά τους, Μιχάλη Μουρκάκο, ιδρυτή της PHARMASEPT και ιδίως όταν τον ευχαρίστησαν για την επιχείρηση που έχει δημιουργήσει, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των δερμοκαλλυντικών και έχει σοβαρή και επιτυχημένη πορεία στο χώρο, τιμώντας τις ελληνικές επιχειρήσεις και την ιδιαίτερη πατρίδα μας, τη Μάνη.!!!

 

οι κυρίες Μουρκάκου και στον μέσον ή Πρόεδρος κ.Κούβαρη

 

 

 

 

 

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΝΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ»

 

 Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, ήταν ομιλήτρια στην χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποίησε χθες, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυναικών Μάνης  «ΠΑ.ΣΥ.Γ.Μ.»,  στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Σινεάκ».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος  Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και  ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε  όλους.

 

 

 

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν., Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια κα Σταυρούλα Αντωνάκου, στην ομιλία της με θέμα: «Αθλητισμός και Υγεία», αναφέρθηκε στα οφέλη του αθλητισμού, επισημαίνοντας ότι η ύπαρξη και η δημιουργία σύγχρονων και κυρίως ασφαλών αθλητικών εγκαταστάσεων επιβάλλεται να είναι στις προτεραιότητες της Πολιτείας.

 

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.  τόνισε πως ως Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια, γνωρίζει τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ένας αθλούμενος, επισημαίνοντας πως ως Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.  ήρθε  αντιμέτωπη με διάφορες αντιξοότητες και προσπάθησε να αφήσει το δικό της λιθαράκι.

Η κα Αντωνάκου αναφέρθηκε στο έργο που έχει υλοποιήσει ο Ο.Π.Α.Ν. και συγκεκριμένα, στην αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων,  στις ανακαινίσεις αιθουσών γυμναστικής, στη νέα κλειστή πισίνα εντός του Ειδικού Σχολείου  που λειτουργεί για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια,  στο νέο αθλητικό πάρκο στο Νέο Φάληρο σε χώρο χρόνιας εγκατάλειψης, σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού κ.α. Επιπλέον ανέφερε πως κάθε αθλητική δραστηριότητα που υλοποιείται στον Δήμο Πειραιά,   εμπεριέχει ένα κοινωνικό μήνυμα και ένα φιλανθρωπικό σκοπό.

Από τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν στην εκδήλωση: ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Βεντούρης, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της  Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ» κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Τζεφεράκος και ο επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κουβάτσος.

 

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ΗΤΑΝ Η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ PHARMASEPT

 

 

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top