ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΚΤΑΚΤΗ   ΕΙΔΗΣΗ!Θύμα αρπαγής έπεσε το πρωί στον Πειραιά επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν από τις 09.00, όταν ο πενηντάχρονος  επιχειρηματίας  που προμήθευε  σε πλοία  ποτά και τσιγάρα βγήκε από το σπίτι του κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά, τέσσερα άτομα τον άρπαξαν, τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

 

Αυτόπτης μάρτυρας είδε όλη τη σκηνή και τη μετέφερε στους αστυνομικούς τους οποίους και ειδοποίησε, πληροφορίες έδωσε κ η μητέρα  του. Ο απαχθείς Νίκος Μαυρίκος δεν είχε σωματοφύλακες ούτε  ειχε  λάβει κάποια προειδοποίηση οπως  ανέφερε  ο  συνωνόματος εξάδερφος του  με την γνωστή εταιρεία  τροφοδοσίας πλοίων. Εως αυτήν την   στιγμή  η οικογένεια του δεν  γνωρίζει  τον λόγο της απαγωγής  και περιμένει  τηλεφώνημα από τους   δράστες.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες, η συγκοινωνία  του Χατζηκυριακείου 904 δεν περνούσε απο την ακτή Θεμιστοκλεους απο το πρωί  εως το μεσημέρι.

Ο επιχειρηματίας έχει κάβα ποτών. Η μητέρα του, με την οποία μένει μαζί, τον παίρνει συνεχώς στο κινητό, αλλά εκείνο είναι κλειστό.

ΠΗΓΗ φωτογραφία :Parapolitika.gr

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top