ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ-Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019 του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών

 

Για φαντάσου…

Ένα τραγούδι, ένα άστρο, ένα λουλούδι, ένα ποίημα, μια μουσική, μια σιωπή, ένα παιχνίδι σε μια γωνιά, σε μια ματιά, σε μια ζωγραφιά, σ’ ένα χαρτί, σε ένα βιβλίο! 

 

Αυτό το καλοκαίρι όλα αρχίζουν αλλιώς! Το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος συναντά το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη και η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019 ξεκινά!

 

Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η Δανειστική Βιβλιοθήκη Καίτη Λασκαρίδη θα συμμετάσχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019, με θέμα «Για φαντάσου…» του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε τη συμμετοχή των παιδιών στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία, παρακαλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, πατώντας εδώ.  

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4 – 14 ετών και θα διεξαχθούν από τις 11 έως και τις 31 Ιουλίου 2019, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 11.00 – 13.00.
Η συμμετοχή στα προγράμματα είναι δωρεάν.

Θα ενημερωθείτε εγκαίρως για το πρόγραμμα των δράσεων.

Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις.

Από τη Γραμματεία του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη
Πληροφορίες
Τηλ. 216 900 3700
info@laskaridisfoundation.org

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top