ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

 

«Τα νησιά μας είναι η δύναμή μας. Είναι αυτά που μπορούν να αλλάξουν την μοίρα του τόπου μας. Για αυτό πρέπει όχι μόνο να τα στηρίξουμε, αλλά να τα βάλουμε στην πρώτη γραμμή. Με σχέδιο και πρόγραμμα. Και στη ΝΔ το έχουμε έτοιμο». Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο Κώστας Κατσαφάδος, υπ. Βουλευτής της ΝΔ, στην Α Πειραιώς και νήσων, μιλώντας σε εκδήλωση στην Αίγινα.

Ο κ. Κατσαφάδος αφού αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα της Αίγινας τόσο στα θέματα τουρισμού, και ιδιαίτερα του θρησκευτικού,  όσο και γεωργίας, επισημαίνοντας την παγκόσμια αναγνώριση του  «φιστικιού  Αιγίνης», κατέληξε λέγοντας: « Η ΝΔ θα εντατικοποιήσει τους ελέγχους ώστε να αντιμετωπιστούν οι παράνομες ελληνοποιήσεις προϊόντων».

Μιλώντας για το θέμα των επιδοτήσεων επισήμανε ότι θα τεθούν οι κτηνιατρικές και γεωπονικές υπηρεσίες στην υπηρεσία των αγροτών και κτηνοτρόφων με ουσιαστική στήριξή τους και όχι απλή καταγραφή και μέτρηση των επιδοτήσεων».

Τέλος ο κ. Κατσαφάδος ευχαρίστησε τους κατοίκους της Αίγινας για τη στήριξή τους τόσο στον ίδιο όσο και στην Νέα Δημοκρατία και τους κάλεσε να δώσουν δυναμικό παρόν,  στις κάλπες την Κυριακή. «Να κάνουμε τη ΝΔ αυτοδύναμη  και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ισχυρό πρωθυπουργό, ώστε να γυρίσει ο τόπος σελίδα», κατέληξε ο κ. Κατσαφάδος

 

 

 

 

Κώστας Κατσαφάδος 

Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ά Πειραιώς & Νήσων 

Αναπληρωτής Τομεάρχης Ενέργειας & Περιβάλλοντος

 

Διεύθυνση Πολιτικού Γραφείου:

Κουντουριώτου 138-140, Πειραιάς. 2ος Όροφος. ΤΚ.18532.

Τηλέφωνο: 210-4221037 , Φαξ: 210-4100328.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top