ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πρωταθλήτρια 2018-2019 στο Κρητικό πρωτάθλημα Αττικής η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ»

 

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου έγινε ο τελικός αγώνας του Κρητικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μεταξύ της ομάδας της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» και του πολιτιστικού συλλόγου Ρούστικων Αθήνας με σκορ 5-2 και πρωταθλήτρια για τέταρτη φορά την «ΟΜΟΝΟΙΑ».

 

 

Για 5η συνεχή χρονιά ο σύλλογος Κρητών Αιγάλεω «Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» με πρόεδρο τον Αντρέα Κλεισαρχάκη, οργάνωσε το Κρητικό πρωτάθλημα στη μνήμη πάντα του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη και στην εναντίωση όλων μας στο μπούλινγκ και τη βία, κίνηση που είχε άμεση ανταπόκριση από πολλούς κρητικούς συλλόγους και άλλους που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

Κάθε Πέμπτη λοιπόν στα γήπεδα 4 Χ 4, οι πρόεδροι, τα μέλη των συλλόγων και οι παίχτες, μετά την ένταση του αγώνα είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν, να σχολιάσουν τα ποδοσφαιρικά και να γνωριστούν καλύτερα.

Σε αυτά τα 5 χρόνια η «ΟΜΟΝΟΙΑ» αναδείχτηκε 4 φορές πρωταθλήτρια. Μεγαλύτερη όμως σημασία έχει το καλό κλίμα και οι φιλικές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των παιχτών και των μελών του συλλόγου, αλλά και του Δ.Σ., που φροντίζει πολλές φορές να κεράσει ένα μεζέ και ένα ποτήρι κρασί μετά τον αγώνα δημιουργώντας μια όμορφη παρέα.

Ας γνωρίσουμε όμως τους παίχτες της ομάδας μας: ο Μανώλης Τσατσαρωνάκης – αρχηγός της ομάδας και μέλος του Δ.Σ., ο Νίκος Κολκουβίνης – υπαρχηγός, ο Παναγιώτης Βαρβαρέσος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Πέτρος Γιακουμάκης, Μανώλης Ζαχαρίου, Λαυρέντης Θωμάς, Κώστας Κυριτσιμπασάκης, Νεκτάριος Κλώνος, Λευτέρης Λιονάκης, Γιώργος Μπούντρης, Πέτρος Μαντούβαλος, ο Γιώργος Μαγριπλής, ο Νίκος Πάσχος, ο Κώστας Ρενιέρης και ο Γιάννης Σαμονάκης.

Από το Δ.Σ. υπεύθυνος ομάδας είναι ο Μιχάλης Μακρογαμβράκης, επί των οικονομικών ο Πέτρος Κυριακάκης, για τα εδέσματα ο Λεωνίδας Βαρούχας και ο «επικοινωνιολόγος» Αστέριος Κουλουκτσής.

Φέτος για πρώτη φορά, εκτός του Κρητικού πρωταθλήματος, είχαμε και το Κρητικό κύπελλο, το οποίο πήρε ο σύλλογος Ρούστικων στον τελικό αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάνει στα τελικά.

Εμείς τους θεωρούμε όλους νικητές, τους Κρητικούς και τους φίλους της Κρήτης, που είναι κοντά στην παράδοση μιας και οι περισσότεροι είναι και χορευτές των συμμετεχόντων συλλόγων.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top