ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ XRTC ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ eShipfinance.com

 

 

XRTC

 

Πειραιάς, 10Ιουλίου 2019

Η XRTCBusiness Consultants ανακοινώνει την υπογραφή συνεργασίας με την ηλεκτρονική πλατφόρμα ναυτιλιακής χρηματοδότησης eShipfinance.com που έχουν ιδρύσει τα έμπειρα στελέχη στην τραπεζική χρηματοδότησηκ.κ.DagfinnLunde, Μαρίνα Τζουτζουράκη και TarunGulati.

Το eShipfinance.com έρχεται να καλύψει το κενό χρηματοδότησης που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι και μεσαίοι πλοιοκτήτες αναφορικά με την άντληση κεφαλαίων με έναν πρωτοποριακό τρόπο προσφέροντας ταυτόχρονα επενδυτικές ευκαιρίες σε υποψήφιους επενδυτές που επιθυμούν να διαφοροποιήσουν το επενδυτικό τους χαρτοφυλάκιο με υψηλές αποδόσεις μέτριου και χαμηλού κινδύνου.

 

Το eShipfinance.com αποτελεί το μέλλον της ναυτιλιακής χρηματοδότησης καθώς συγκεντρώνει σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα τους πλοιοκτήτεςκαι τους επενδυτές ενώ διαχειρίζεται όλα όσα απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και η έγκριση του δανείου. Αποτελεί ιδανική λύση τόσο για τους πλοιοκτήτες που μπορούν να επιτύχουν τη χρηματοδότηση των πλοίων τους με ασφάλεια, ταχύτητα και ευκολίαόσο και για τους επενδυτές που μπορούν να αξιοποιήσουν διαφορετικές επενδυτικές ευκαιρίες διαφοροποιώντας το χαρτοφυλάκιό τους με την είσοδό τους σε διαφορετικούς τομείς της ναυτιλίας.

 

Ο πρόεδρος της eShipfinance.com κ. DagfinnLunde, σε μήνυμά του αναφέρει ότι «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την XRTC BusinessConsultants, μία εταιρία με πολυετή εμπειρία και αναγνωρισιμότητα στην Ελληνική αγορά στο χώρο των χρηματοδοτήσεων τόσο με εφοπλιστές όσο και με θεσμικούς επενδυτές και τραπεζικούς ομίλους. Προσδοκούμε με μια αγαστή και παραγωγική συνεργασία.»

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος τηςXRTCBusinessConsultantsκ. Γιώργος Ξηραδάκης τονίζει ότι «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και περήφανοι που από σήμερα, είμαστε επίσημα αναπόσπαστο μέλος αυτής της εξαιρετικά πρωτοπόρου προσπάθειας. Η XRTCLtd με την 20ετή και πλέον εμπειρία της μπαίνει ενεργά στη νέα ψηφιακή εποχή τωνναυτιλιακών χρηματοδοτήσεωνσυνεργαζόμενη με μια ομάδα υψηλής τεχνολογικής κατάρτισης και διαχρονικής γνώσης της ναυτιλίας. Είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τη νέα αγορά των χρηματοδοτήσεων και προσκαλούμε τόσο τους επενδυτές όσο και τις ναυτιλιακές εταιρίες ασχέτως κλάδου να δοκιμάσουν τη νέα αυτή υπηρεσία».

 

Προφίλ της XRTC: HXRTCBusinessConsultantsLtd., δραστηριοποιείται από την ίδρυσή της (1999) στη Ναυτιλιακή Χρηματοδότηση και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τις  ναυτιλιακές επιχειρήσεις. Η XRTC έχει διατελέσει εμπορικός εκπρόσωπος διεθνών τραπεζικών ομίλων για την Ελληνική Ναυτιλιακή αγορά όπως οι Γαλλικοί τραπεζικοί οργανισμοί CreditLyonnais και Natixis, σύμβουλος Εθνικών και Διεθνών οργανισμών καθώς και διεθνών ναυτιλιακών εταιριών.

Η εταιρεία έχει εξασφαλίσει και οργανώσει με εξαιρετική επιτυχία έναν μεγάλο αριθμό ναυτιλιακών δανειοδοτήσεων σε διάφορες μορφές μέσω των Διεθνών τραπεζικών ομίλων που συνεργάστηκε από την ίδρυσή της.

Από το 2009, η XRTC συνεργάζεται με κινέζικους τραπεζικούς ομίλους που ενδιαφέρονται να χρηματοδοτήσουν την Ελληνική Ναυτιλιακή αγορά. Η εταιρεία κατάφερε να εξασφαλίσει για πρώτη φορά την χρηματοδότηση ελληνικών συμφερόντων ναυτιλιακής εταιρείας, απευθείας από το Κινέζικο τραπεζικό όμιλο της ChinaDevelopmentBank.

HXRTC έχει στελεχωθεί από ανθρώπινο δυναμικό με γνώσεις και εμπειρία διεθνούς εμβέλειας, προσφέροντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και παρακολούθηση των συναλλαγών σε όλης τους την διάρκεια.  Το ειδικό τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης που διαθέτει η εταιρία της επιτρέπει να αναλύει σε βάθος και να διαθέτει τεχνογνωσία σε όλα τα θέματα της Διεθνούς Ναυτιλίας. Με την ιδιότητα του συμβούλου Ακτοπλοϊκών Αγορών έχει αναλάβει πολλά έργα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό τόσο για χρηματοδοτήσεις πλοίων όσο και ανάπτυξη των αγορών. HXRTC συνεργάζεται με τα μεγαλύτερους οργανισμούς εξαγωγικών πιστώσεων στον κόσμο.  

Η XRTC έχει τιμηθεί από Διεθνείς και Ελληνικούς οίκους για την προσφορά της στην Ναυτιλιακή και Ακτοπλοϊκή Αγορά. Όπως από τα LloydsGreekShippingAwards 2010 ως Χρηματοδότης Ναυτιλίας της Χρονιάς – ShippingFinancieroftheYear και από το TransportFinance για την Καλύτερη Χρηματοδότηση Εξαγωγικής Πίστωσης – DealoftheYearforExportCredit.  

 

Για περισσότερεςΠληροφορίες  επικοινωνήστε:

XRTC  Business Consultants ΑκτήΜιαούλη 95, 18538 Πειραιάς  GR, T: +30 210 4291226 F: +30 210 4291230 M: mail@xrtc.gr,W: http://www.xrtc.gr/

eshipfinance.com: https://www.eshipfinance.com/contact.html

eShipfinance

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top