ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 84η Δ.Ε.Θ- ΤΟ ΕΕΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

84η Δ.Ε.Θ

 

ΤΟ ΕΕΑ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑ 4Η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ, ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ.

Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της Ελλάδας και των Βαλκανίων, συνεχίζει να εκπέμπει ένα ισχυρό σήμα ανάπτυξης νέων διεθνών συνεργασιών και υλοποίησης επενδύσεων με άξονα την ελληνική οικονομία, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία είναι τα βασικά γνωρίσματα πάνω στα οποία στηρίζεται η διοργάνωση της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η οποία θα διεξαχθεί από τις 7-15 Σεπτεμβρίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με τιμώμενη χώρα την Ινδία.

 

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σταθερά και εμπράκτως δίπλα στα μέλη του, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει για 4η συνεχή χρονιά τη δωρεάν συμμετοχή των μελών του, με δικό τους περίπτερο εντός του Περιπτέρου του Επιμελητηρίου.

 

 

 

Η προσφορά του Ε.Ε.Α. αφορά στα μέλη του και καλύπτει το κόστος ενός Περιπτέρου 4-6 τ.μ. Περιλαμβάνει: μετόπη με την επιγραφή του εκθέτη, μοκέτα, 1 τραπεζάκι, 2 καρέκλες, γενική καθαριότητα, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Σε περίπτωση που το ενδιαφερόμενο μέλος μας επιθυμεί μεγαλύτερο περίπτερο, μπορεί να υποβάλει σχετικό αίτημα και θα εξεταστεί άμεσα από το Ε.Ε.Α., χωρίς δέσμευση ικανοποίησής του.

Κάθε άλλο κόστος πέραν της συνεισφοράς του Ε.Ε.Α. επιβαρύνει τους συμμετέχοντες (π.χ. αφίσες, διαφημιστικό υλικό, μεταφορά αντικειμένων από και προς τη ΔΕΘ, κόστος προσωπικού, κόστος διαμονής, κόστος διατροφής, κόστος μετακίνησης κλπ.).

 

 

Επικοινωνία-Δηλώσεις συμμετοχής

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην 84η Δ.Ε.Θ. παρακαλούνται, προκειμένου να προβούμε σε έγκαιρο προγραμματισμό, όπως επικοινωνήσουν (καθημερινά, ώρες 08:00 έως 15:30) με τον κ. Χ. Αλεξόπουλο. Τηλ. επικοινωνίας 210-3380240 και email: presspubl@eea.gr

Καταληκτική ημερομηνία για την απάντηση στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ορίζεται η 19η Ιουλίου 2019.

Σημειώνουμε ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top