?>
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η  ΚΑΘΕΛΚΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ XV: ΑΠΟ ΤΗΝ TSOKOS LINES 15 ΧΡΟΝΙΑ- 15 ΠΛΟΙΑ!

 

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ XV

Η εταιρεία  Tsokos lines καθέλκυσε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 το δεκατοπέμπτο ,πλοίο της το «ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ XV”  στο Πέραμα.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΩΚΟΣ

Παρουσία του πλοιοκτήτη κ.Ευάγγελου Τσώκου , και πλήθος κόσμου, το νεότευκτο πλοίο καθελκύστηκε σε  κλίμα γιορτής,  είναι φερυ-μποτ, αμφίπλωρο, γλίστρησε μέσα στο νερό από το ναυπηγείο  Αφοί  Κανέλλου ΕΠΕ.

Ο σχεδιασμός του νεότευκτου πλοίου ανήκει στην Ελληνίδα ναυπηγό Ευτυχία Πετιχάκη , ενώ θα δραστηριοποιείται στη γραμμή Πέραμα-Σαλαμίνα.Να σημειώσουμε  ότι το πλοίο κτίστηκε σε  Ελληνικό ναυπηγείο, από Ελληνική εταιρεία και θα έχει Ελληνική σημαία.

Η εταιρεία Tsokos Lines, αποτελεί μια οργανωμένη εταιρεία όπου πέρα από τη δυναμική της πορεία προς το μέλλοντολμά και επενδύει σε μια οικονομική περίοδο παρατεταμένης κρίσης και οικονομικής δυσπραγίας.

Ρεκόρ στις κατασκευές πλοίων για την TSOKOS LINES -15 Χρόνια,15 πλοία!!
Η οικογένεια Τσώκου παρέλαβε έπαινο τιμητικής διάκρισης από το Β.Ε.Π Πειραιά για την μεγάλη προσφορά στον τομέα τής ναυτιλίας στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη  Περάματος και την επιχειρηματικότητα της, τον Φεβρουάριο του 2019

Ο δήμαρχος της πόλης του Περάματος, κος Γιάννης Λαγουδάκης,ήταν παρών  κατά τη διάρκεια της καθέλκυσης , όπως και στην βράβευση, μίλησε για την μεγάλη προσφορά της εταιρείας στην πόλη του Περάματος, επαινώντας τέτοιου είδους δραστηριότητες οι οποίες βοηθούν στη καταπολέμηση της ανεργίας, προσφέροντας εργασία σε δεκάδες οικογένειες του Περαμαϊκού λαού και συγχρόνως στηρίζοντας τις περιφερειακές επιχειρήσεις του κλάδου.

 

Εκεί ήταν και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΒΕΠ) ,εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο Ανδριανό Μιχάλαρο καθώς και τo B΄ Αντιπρόεδρο Γιώργο Παπαμανώλη-Ντόζα (φώτο). Το ΒΕΠ εδώ και χρόνια δείχνει πως είναι δίπλα στις επιχειρήσεις και στις δραστηριότητες τους.

 

 

Να είναι καλοτάξιδο,  με πολλούς ευχαριστημένους επιβάτες!

Ευχαριστούμε τον κ. Θέμη Ανδρεου  για το βίντεο του.

https://www.facebook.com/themis.andreou.9/videos/10220737359883811/?t=25

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top