ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εταιρία ΕΙΣΑΓΩΓΑΙ ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΑΕ βραβεύτηκε με το «Top Export Trading Company” στα βραβεία Greek Exports Awards 2019

Η Πειραιώτικη εταιρία ΕΙΣΑΓΩΓΑΙ ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΑΕ, πιστή στην εξυπηρέτηση του πελάτη εξελίσσεται συνεχώς και παρά τις αντίξοες συνθήκες των χρόνων της κρίσης έχει καταφέρει να σταθεί αντάξια του ονόματος και της φήμης της,  προοδεύει συνεχώς και ταξιδεύει την Ελλάδα μας σε όλο τον κόσμο.

Πιστοί στις διαχρονικές τους αξίες προσπαθούν και προσφέρουν το καλύτερο στους πελάτες τους.

Συγχαρητήρια απ΄όλο τον Επιχειρηματικό Κόσμο και τους Πολίτες του Πειραιά για την μεγάλη διάκριση που μας προσφέρατε!

Σε δήλωση του μετά την βράβευση ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας ΕΙΣΑΓΩΓΑΙ ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΑΕ και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων «ΠΣΕΠΕ» κος Νικόλαος Μαυρίκος δήλωσε:

«Ευχαριστώ τα μέλη της κριτικής επιτροπής κ όλους όσους αξιολόγησαν την εξαγωγική μας πορεία,την αξιοπιστία μας στην Ελλάδα κ το εξωτερικό.

Η υψηλή αυτή διάκριση Top Export Trading Company είναι η αναγνώριση της εξαγωγικής μας δράσης μας δίνει επιπλέον ενθάρρυνση μας γεμίζει αυτοπεποίθηση να προωθήσουμε τα ελληνικά προϊόντα στα πέρατα του κόσμου.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω γι αυτή την ιδιαίτερη στιγμή την οικογένεια μου, τους εργαζομένους, και τους συνεργάτες μας γιατί με την δική τους συμβολή καταφέραμε να φτάσουμε την ΕΙΣΑΓΩΓΑΙ ΜΑΥΡΙΚΟΣ Α.Ε. ψηλά και συνεχίζουμε εντατικά την δράση μας.»

Η Ιστοσελίδα της εταιρίας  http://www.mavrikosimports.gr/

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

ΝΑΞΟΥ 7, ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πειραιάς

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

http://www.mavrikosimports.gr/#get-connected

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top