?>
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασιλική Βλαχαντώνη-μια έμπειρη υποψήφια για τις εκλογές του ΟΕΕ

 

Η Βασιλική Βλαχαντώνη είναι μια δυναμική και έμπειρη υποψήφια για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Αττική. Πειραιώτισσα, οικονομολόγος, οικονομική Διευθύντρια σε ναυτιλιακή εταιρεία, και Πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ Νέου Φαλήρου.

Ας διαβάσουμε  τι δήλωσε η υποψήφια στο προφίλ της στο Facebook:

«Συνάδελφοι οικονομολόγοι και μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα είμαι υποψήφια στις επικείμενες εκλογές στις 15/12/2019 στην ΠΕ Αττικής με την ΔΗΚΙΟ (ΝΔ) και πρόεδρο τον κ.Κωνσταντίνο Κόλλια.
Ως υποψήφια στην Π.Ε. Αττικής, όσοι ψηφίζουν στην Αττική μπορούν να με επιλέξουν με έναν από τους 20 σταυρούς που έχουν την δυνατότητα. Όσοι όμως ψηφίζουν στην υπόλοιπη περιφέρεια, πανελλαδικά, μπορούν να με διαλέξουν με τον ένα και μοναδικό σταυρό που έχουν για την Π.Ε.Αττικής.»

Η Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη των δύο οργάνων του, της Συνέλευσης των 200 Αντιπροσώπων (ΣτΑ) και των επταμελών Τοπικών Διοικήσεων των Περιφερειακών Τμημάτων. Οι εκλογές θα διενεργηθούν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, από 8:00 έως 18:00.

Δικαίωμα ψήφου για τις εκλογές των μελών της ΣΤΑ και των ΤΔ έχουν τα μέλη του ΟΕΕ που θα εκπληρώσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας συνδρομής του έτους 2018 καθώς και όσοι εγγραφούν στο Ο.Ε.Ε., μέχρι τη Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019. Συμμετέχουν οκτώ παρατάξεις με συνολικά 1.201 υποψηφίους.

Στο μητρώο του ΟΕΕ είναι εγγεγραμμένα περί τα 122.000 μέλη ωστόσο, δικαίωμα ψήφου έχουν μόνον τα ταμειακώς τακτοποιημένα τα οποία ανέρχονται σε περίπου 41.000. Την πρώτη θέση στις εκλογές αναμένεται να κατακτήσει η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων και Συνεργαζόμενοι (ΔΗΚΙΟ-Σ) με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο του ΟΕΕ Κώστα Κόλλια και πολιτική αναφορά στη Νέα Δημοκρατία. Η ΔΗΚΙΟ-Σ είχε έρθει πρώτη και στις εκλογές του 2016 με σχεδόν 35%. Ωστόσο, την Κυριακή εκτιμάται ότι θα ανεβάσει το ποσοστό της καθώς αυτή τη φορά, δεν υπάρχουν άλλοι συνδυασμοί από τον ίδιο πολιτικό χώρο όπως συνέβη προ τριετίας. Στην παράταξη εντάχθηκαν επίσης στελέχη τα οποία το 2016 είχαν κατέβει στις εκλογές με το συνδυασμό “Δύναμη Οικονομολόγων”.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top