?>
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ICAP βραβεύει τις Εταιρείες και Ομίλους «TRUE LEADERS 2018»

 

 

Η ICAP, η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA), θα βραβεύσει την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου για 9η συνεχή χρονιά, τις Εταιρείες καιΟμίλους

 

– Ηγέτες βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια σύμφωνα με τα δημοσιευμένα αποτελέσματά τους. Η λαμπρή τελετή θα παρουσιαστεί από την anchorwoman του Δελτίου Ειδήσεων του Star, κα Ράνια Τραγόμαλλου και σε αυτή συμμετείχαν 300 Ανώτατα Στελέχη της ελληνικής αγοράς. Τον κορυφαίο θεσμό True Leaders, έχει θέσει υπό την Αιγίδα του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Τα βραβεία θα απονείμουν μετά από χαιρετισμό ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, και οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), και Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών.

Οι Εταιρείες ICAP – με 55 χρόνια προσφοράς στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι και 1.100 εργαζόμενους – αποτελούν αθροιστικά, έναν από τους μεγαλύτερους Παρόχους B2B υπηρεσιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, διαθέτοντας μεγάλο εύρος υπηρεσιών και προϊόντων που ομαδοποιούνται σε 4 κατηγορίες: Credit Risk Services, Marketing & Sales Solutions, Management Consulting και People & Employment Solutions.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ *

18:30 – 19:00    Προσέλευση – Ποτό υποδοχής
19:00 – 19:20    Εισαγωγή
19:20 – 21:00    Βραβεύσεις

Στην παρουσίαση της Τελετής η anchorwoman του Δελτίου Ειδήσεων του Star, κα Ράνια Τραγόμμαλου.

Χαιρετίζουν και τα βραβεία απονέμουν οι:
 Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών
Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ)
Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων
και Βιομηχανιών (ΣΕΒ)
• Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ)
Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Εταιρειών ICAP

21:00 – 22:00    Δείπνο

*υπό διαμόρφωση

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top