ΝΑΥΤΙΛΙΑ

 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από ΠΕΜΕΝ

Ακολουθεί κείμενο με καταγγελία από την ΠΕΜΕΝ  καθώς και άλλες ενώσεις:

“Μετά τον περιορισμό του δικαιώματος της απεργίας και τις εκτεταμένης τρομοκράτησης  και καταστολής, η κυβέρνηση της ΝΔ προκαλεί ακόμα μια φορά με την προσπάθεια της για τον περιορισμό των κινητοποιήσεων .

Διαμορφώνουν το έδαφος ώστε να δημιουργηθεί κλίμα ενάντια στις εργατικές – συνδικαλιστικές οργανώσεις, που οργανώνουνδιεκδικούνκαι παλεύουν την πολιτική Εφοπλιστών, βιομήχανων, μεγαλοεργοδοτών.

Αξιοποίησαν το κρεσέντο από ΜΜΕ  τις τελευταίες μέρες για να δημιουργήσουν το άλλοθι.

Γνωρίζουμεπολύ καλά πως αντιμετωπίζουντους αγώνες μας οπού ο κατάλογος είναι μακρύς με αποφάσεις για παράνομες – καταχρηστικέςαπεργίες, καταστολή, διώξεις συνάδελφων καιπολιτικές επιστρατεύσεις.

Αξιοποιούν όλο το νομικό οπλοστάσιο, που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι για να μην κινητοποιούνται οι εργαζόμενοι και όσο αυτό δεν μπορεί να μας κάμψει προωθούν τον κοινωνικό αυτοματισμό για να στρέψουν τους εργαζομένους και τους αυτοαπασχολουμένους ενάντια στους αγώνες .

Σήμερα όπως και σε προηγούμενες προσπάθειες για τον περιορισμό των διαδηλώσεων βρωμίζουν με την λάσπη τους τον ελληνικό λαό βαφτίζουν τον θύτη θύμα ότι οι διαδηλώσεις φταίνε για το λουκέτο στα μικρομάγαζα και όχι η δική τους πολιτική,  υπέρ των μονοπωλίων  με δυσβάστακτους φόρους που οδηγεί στην απόγνωση χιλιάδες μικρούς εμπόρους σε όλη την χωρά .

Περισσεύει το θράσος τους αν νομίζουν ότι οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις τους πρόκειται να βάλουν δοσομετρητή στη μορφή και το περιεχόμενο των αγώνων τους. Δε θα ζητήσουν άδεια από τα αφεντικά και τις κυβερνήσεις τους για να διαδηλώνουν απέναντι τους. 

Οι αγώνες δε μπαίνουν στο γύψο. Οι εργαζόμενοι θα ματαιώσουν στην πράξη κάθε σκέψη και προσπάθεια που έχει στόχο να τους βάλει φίμωτρο και σε γυάλα.

 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

 

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. 

«Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ – ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ

 

27 Δεκέμβρη 2019″

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top