ΝΑΥΤΙΛΙΑ

2020 CAREER4SEA Virtual Forum: Ο κλάδος της ναυτιλίας την εποχή του κορωνοιού και οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας

Το 2020 CAREER4SEA Virtual Forum ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 16 Δεκεμβρίου 2020, καλύπτοντας θέματα που αφορούν τους νέους που επιθυμούν καριέρα στον κλάδο της Ναυτιλίας και αναλύοντας τις επιπτώσεις της πανδημίας και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από την κρίση αυτή με την ταυτόχρονη εξέλιξη της τεχνολογίας.

Οι μεγάλοι χορηγοί του συνεδρίου ήταν οι οργανισμοί MacGregor και SQEMARINE. Άλλοι χορηγοί ήταν οι εξής: ABS, American Club, Blue Planet Shipping Ltd, Capital Shipmanagement, Bureau Veritas, Capital Shipmanagement, CR Ocean Engineering, DNVGL, Dorian LPG, ERMA FIRST, Green Jakobsen A/S, JOTUN, LATSCO Marine Management Inc, MarineTraffic, Μητροπολιτικό Κολλέγιο l Ναυτική Ακαδημία, Orpheus Marine Transport Corporation, RINA, RISK4SEA, SHIP MED CARE, The Swedish Club, Tototheo Maritime, Tsakos Group, UK P&I Club, WALLEM και World-Link Communications.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, επαγγελματίες από ναυτιλιακές και παραναυτιλιακές εταιρίες, καθώς και ναυτιλιακά εκπαιδευτικά ιδρύματα, συγκρότησαν τρία ποικιλόμορφα πάνελ, περιγράφοντας τις εμπειρίες τους από τον επιμέρους χώρο στον οποίο εργάζονται και ανταλλάσσοντας τις απόψεις τους για το πώς η πανδημία έχει επηρεάσει τον κλάδο της ναυτιλίας. Επιπλέον, στα πλαίσια του Συνεδρίου ανακοινώθηκαν και έξι CAREER4SEA βραβεία σε οργανισμούς και προσωπικότητες του κλάδου που με το έργο τους έχουν στηρίξει και συνεχίζουν να στηρίζουν τους νέους που επιθυμούν να χαράξουν τη δική τους πορεία στην ναυτιλία.

Δείτε περισσότερα:

https://events.safety4sea.com/2020-career4sea-virtual-forum/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top