ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Βράβευση Προέδρου INTERCARGO κ. Δημήτρη Φαφαλιού


Στα πλαίσια της κοπής της πίτας της ΕΕΝΜΑ και σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα έλαβε χώρα στις 24/01/2020 η καθιερωμένη βράβευση «Ναυτιλιακής Προσωπικότητας», που για το έτος 2019 ομόφωνα αποφασίστηκε να δοθεί στον Πρόεδρο της INTERCARGOκ. ΔημήτριοΦαφαλιό, εξέχουσα ναυτιλιακή προσωπικότητα σε Εθνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο.

Η βράβευση εστιάστηκε στην επιχειρηματική δράση του κ. Φαφαλιού, στην δραστηριότητά του στους Διεθνείς Οργανισμούς, καθώς και στις υψηλόβαθμες θέσεις του σε Επιτροπές Διεθνών Οργανισμών.

Ο κ. Δημήτρης Φαφαλιός ευχαρίστησε ιδιαίτερα το ΔΣ και τον Πρόεδρο της ΕΕΝΜΑ για την τιμητική βράβευση, σημειώνοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ναυτιλία με την εφαρμογή των Αποφάσεων του ΙΜΟ, στα πλαίσια συνεισφοράς της ναυτιλίας στη μείωση εκπομπών των πλοίων στο περιβάλλον και περαιτέρω στην αναγκαιότητα ύπαρξης ομοψυχίας και συνεργασίας, για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων.

Στην απονομή παρευρέθηκαν και τίμησαν με τη παρουσία τους , ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Θεοχάρης, ο Πρόεδρος του ΝΕΕ, κ. Πατέρας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Βαρβιτσιώτης ,ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων o κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, οι βουλευτές κ.κ. Α. Λοβέρδος, Ι. Κεφαλογιάννης, Κ. Κατσαφάδος, ο Πρόεδρος ΕΒΕΠ κ. Κορκίδης, ο Πρόεδρος του Committee, κ. Χαρ. Φαφαλιός, ο Πρόεδρος ΠΣΕΠΕ κ.Ν.Μαυρίκος, , ο Πρόεδρος και ιδρυτής της “C&A Kassidiaris” κ.Σταύρος Κασιδιάρης,ο Πρόεδρος ΣΕΕΝ  κ . Μ. Σακέλλης, η Πρόεδρος WISTA International, η κ. Δ. Θεοδοσίου, η Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά κα Ε. Νταϊφά, , ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics κ.Ν.Ροδόπουλος,   ο Πρόεδρος ΡΑΛ, κ. Ι. Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος ΔΝΕ, κ. Φ. Κωστόπουλος, ο Πρόεδρος ΕΛΙΝΤ, κ. Μ. Μαντζαφός, ο κοσμήτορας της Σχολής Ναυπηγών ΕΜΠ, κ. Γ. Γρηγορόπουλος, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αξ/κων ΛΣ Ναύαρχος ε.α. κ. Π. Αγγελόπουλος , η Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος, κα. Α. Παλούμπη-Αναγνωστοπούλου, ο Διευθυντής HELMEPA, κ. Δ. Μητσάτσος, οι Α’ και Β’ Υπαρχηγοί ΛΣ, κ.κ. Κ. Πουλής και Α. Θεοφανόπουλος, ο Κλαδάρχης ΚΕΠ, κ. Ι. Ζήκας, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά, κ. Τσελίκης, εκπρόσωπος του ΓΕΝ, Αντιναύαρχος, ο κ. Σούφρας,ο Πρόεδρος ΕΠΕΣΤ, κ. Α. Στελλιάτος, ο Πρόεδρος του GreenAward, κ. Δ. Ματθαίου, καθώς και πλήθος Πλοιοκτητών, μελών και συνεργατών της ΕΕΝΜΑ από τον ευρύτερο ναυτιλιακό και επιχειρηματικό κόσμο.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top