ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ο Πειραιάς Homeport για το LIRICA  το 2021

 

 

  • Ο Πειραιάς θα είναι το νέο λιμάνι επιβίβασης
  • Νέα και πρωτοποριακά δρομολόγια 7 διανυκτερεύσεων για να ανακαλύψετε τα απίστευτα αξιοθέατα και τους ήχους της Ανατολικής Μεσογείου

Αθήνα, 22 Ιανουαρίου 2020 – Η MSCCruises θα δρομολογήσει το MSCLirica στην αγορά της Ανατολικής Μεσογείου το καλοκαίρι του 2021, που θα έχει ως βάση τον Πειραιά για όλη τη σεζόν.

 

ΤοMSCLirica θα προσφέρει μια νέα, καινοτόμο κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων σε 23 ξεχωριστές διαδρομές μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου 2021 από τον Πειραιά,στις οποίες θα περιλαμβάνονταιοι Μύκονος, Χάιφα (Ισραήλ) Λεμεσός (Κύπρος) Ρόδος και Κουσάντασι (Τουρκία) πριν επιστρέψει στον Πειραιά.

 

Ο κ. AngeloCapurro, Διευθύνων Σύμβουλος της MSCCruises δήλωσε: «Από τότε που υποδεχθήκαμε για πρώτη φορά τους καλεσμένους μας στα πλοία μας στην Ελλάδα το 2003, η παρουσία μας στη χώρα αυξήθηκε σημαντικά και θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας για την απίστευτη υποστήριξη που παρείχε το ελληνικό ταξιδιωτικό εμπόριο για να μας βοηθήσει να οικοδομήσουμε την επιχείρηση και την επιτυχία μας».

 

«Η σχέση με την ελληνική κοινότητα ταξιδιωτικών πρακτορείων έχει αναπτυχθεί με τόσο θετικό ρυθμό, ώστε όλοι μπορούμε να προσβλέπουμε στη συνεργασία μαςγια το καλοκαίρι του2021 που αναμένεται πολυάσχολο, όταν ο Πειραιάς θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο πρόγραμμα κρουαζιέρας της Ανατολικής Μεσογείου με τους επισκέπτες να επιβιβάζονται από εκεί για πρώτη φορά».

 

«Καθώς συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε ως εταιρία και να εισαγάγουμε περισσότερα πλοία στο στόλο μας, κοιτάζoνταςτο μέλλον είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μεγαλύτερη παρουσία στην Ελλάδα».

 

Το MSCLirica προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία κρουαζιέρας με επίκεντρο την κομψότητα, την άνεση και τη φιλοξενία με 992 καμπίνες επισκεπτών.

 

Μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης καιάνεσης κυριαρχεί, με υπέροχη εσωτερική όψη από το φουαγιέ και πανοραμική θέα στον ωκεανό από τα παράθυρα που φτάνουν από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

 

Θα βρείτε μιαευρεία επιλογή από σαλόνια και μπαρ, όπως το γοητευτικό μπαρ BeverlyHills ή η παραδοσιακή αγγλικού στιλ LordNelsonPub, το τέλειο μέρος για ένα ποτό πριν το θέατρο.

 

Για οικογένειες, υπάρχουν εκπληκτικοί χώροι για παιδιά που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τηνLEGOGroup και τηνChicco, καθώς και ένα πάρκο ψεκασμού και δύο πισίνες,που συνοδεύονται από ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά όλων των ηλικιών.

 

Το MSCAureaSpa προσφέρει ένα καταφύγιο για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν και το BroadwayTheatre προσφέρει άφθονη διασκέδαση κάθε βράδυ. Και με δύο κύρια εστιατόρια, έναν μπουφέ και το δημοφιλές KaitoSushiBar, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε επίσημες ή πιο casual επιλογές για φαγητό.

 

Η MSCCruises σχεδιάζει να φέρει τους επισκέπτες της στην Αθήνα από τη Βόρεια Ευρώπη μέσα από τις προσφορές MSCFly&Cruise για να επιβιβαστούν στα πλοία της στο ελληνικό λιμάνι.

 

Προδιαγραφές της MSC Lirica:

https://www.msccruises.com/en-gl/Discover-MSC/Cruise-Ships/MSC-Lirica.aspx

 

Όνομα πλοίου                                                   MSCLirica

Μεικτή χωρητικότητα                                   65,591 GT

Μέγιστη χωρητικότητα επιβατών            2,679

Μέλη πληρώματος                                         721

Αριθμός καμπίνων                                          992

Μήκος / πλάτος / ύψος                                                274,9 m / 32 m / 54 m

Μέγιστη ταχύτητα                                          21,7 κόμβων

 

Σχετικά με τηνMSCCruises:

 

Η MSCCruises είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία κρουαζιέρας στον κόσμο. Με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας, η MSCCruises είναι μέρος του Τομέα Κρουαζιέρας του MSCGroup, του ηγετικού ιδιωτικού ομίλου ναυτιλίας και μεταφορών με έδρα την Ελβετία.

 

Ο στόλος των 17 σύγχρονων και καινοτόμων πλοίων της MSCCruises είναι από τους πλέον περιβαλλοντικά προηγμένους στη βιομηχανία. Η Εταιρεία δεσμεύεται στην περιβαλλοντική διαχείριση και εργάζεται για την ελαχιστοποίηση και τη συνεχή μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων του στόλου της, τόσο στη θάλασσα όσο και στην ξηρά, χρησιμοποιώντας καινοτόμες θαλάσσιες και περιβαλλοντικές τεχνολογίες.

 

Ένα σχέδιο μηχανοργάνωσης χωρίς προηγούμενο στον κλάδο, ύψους 11,6 δισεκατομμυρίων ευρώ, θα αυξήσει τον στόλο των πλοίων MSCCruises σε 25 πλοία έως το 2027. Επιπρόσθετα, το Τμήμα Κρουαζιέρας της MSCGroup επενδύει ακόμα 2 δισ. Ευρώ σε ένα νέο εμπορικό σήμα πολυτελών κρουαζιερόπλοιων, το οποίο θα περιλαμβάνει τέσσερα υπερ-σκάφη αναψυχής, ένα για κάθε έτος μεταξύ 2023 και 2026.

 

Με πρόσβαση σε περισσότερους από 200 προορισμούς σε πέντε ηπείρους, η MSCCruises συγκεντρώνει περισσότερες από 180 εθνικότητες από όλο τον κόσμο, προσφέροντας μια πλούσια και εντυπωσιακή εμπειρία κρουαζιέραςεμπνευσμένη από την ευρωπαϊκή κληρονομιά της Εταιρείας. Σε μας θα βρείτε διεθνή γεύματα, ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης, βραβευμένα οικογενειακά προγράμματα και την τελευταία λέξη της φιλικής προς το χρήστη τεχνολογίας πάνω στο σκάφος.

 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές περιβαλλοντικής διαχείρισης της MSCCruises στη διεύθυνση https://www.msccruises.com/sustainability.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top