ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Πετρελαϊκή ένωση δυνάμεων και στο βάθος Χρηματιστήριο

 

 

 

Η ναυτιλιακή και εμπορική εταιρία  με έδρα το Dubai UP OilTanker Inc και η Ελληνική εταιρία διάθεσης πετρελαιοειδών  Petroil Fuels, ενώνουν δυνάμεις με πλώρη το Αμερικανικό Χρηματιστήριο.

H εταιρία UP OilTankers Inc (www.Upoiltankers.com), με έδρα το Dubai, ασχολείται με το χοντρικό εμπόριο ναυτιλιακών πετρελαιοειδών ως Trader, καθώς και ως broker ναυλώσεων πλοίων τύπου Tanker. Ως υπερήφανο μέλος  του ARAB ASSOCIATION OF PETROLEUM PROFESSIONALS, και μέσω του προέδρου της Κ. Θεόδωρου Χουλιαρά, ήρθε σε εμπορική και επιχειρηματική συμφωνία με την Ελληνικών συμφερόντων εταιρία πετρελεύσεων, PETROIL FUELS.

Η PETROIL FUELS (www.Petroilfuels.gr) συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο της πετρέλευσης  Βιομηχανικών και αστικών κτιρίων και βρίσκεται στη λίστα των μεγαλύτερων εταιριών της Ελλάδας. Είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία που επιλέγει και υποστηρίζει την ελληνική αγορά στη χώρα, απασχολώντας 100 άτομα προσωπικό. Η Petroil Fuels χωρίζει τις δραστηριότητές της σε 10 βασικούς τομείς με κυριότερους,  το πετρέλαιο θέρμανσης, το πετρέλαιο κίνησης, το ρεύμα, το φυσικό αέριο, το υγραέριο, και τέλος τις ναυτιλιακές πετρελεύσεις.

H εταιρία UP OILTANKERS Inc., ως trader χοντρικής θα αναλάβει στην νέα συνεργασία με την Ελληνική εταιρία PETROIL FUELS, την δραστηριοποίησης της σε 2 σημαντικούς τομείς :

  1. Την ανάπτυξη του Ναυτιλιακού χαρτοφυλακίου της PETROIL FUELS, διεισδύοντας στο physical supply ναυτιλιακού πετρελαίου κίνησης στους κλάδους του Yachting, Cruising και Commercial Shipping, παρέχοντας σε Μαρίνες και Λιμάνια πετρελεύσεις,
  2. Την διαμεσολάβηση για την εισαγωγή και εμπόριο διυλισμένων προϊόντων από Rotterdam, Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα.

O Πρόεδρος της εταιρίας UP OilTankers Inc, Κ. Χουλιαράς Θεόδωρος, αναλαμβάνει παράλληλα ως Διευθύνων Σύμβουλος, την διεύθυνση της  PETROIL marine, η οποία θα δραστηριοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο στην εισαγωγή και εμπόριο  ναυτιλιακών πετρελαιοειδών και λιπαντικών.

 

Τέλος ανακοινώνεται επίσης ότι η Ελληνική εταιρία PETROIL FUELS  προτίθεται να αποκτήσει μέχρι τον Μάρτιο του 2020 ποσοστό 10% των μετοχών της UP OilTankers Inc, η οποία σχεδιάζει να καταθέσει αίτηση για την εισαγωγή της στην παράλληλη χρηματιστηριακή αγορά του OTC στον NASDAQ εντός του 2020.

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top