ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένταξη της VITEX στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η Vitex, είναι η πιο καταξιωμένη ελληνική εταιρεία χρωμάτων και βρίσκεται στην καρδιά του Έλληνα καταναλωτή από το 1960, εντάχθηκε στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία επεκτάθηκε  σε νέα προϊοντική κατηγορία.

Ειδικότερα, η VITEX, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1932, παράγοντας και αναπτύσσοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα στους τομείς των οικοδομικών χρωμάτων (Vitex), ασφαλτικών μονώσεων (Hermes), εξωτερικής θερμομόνωσης (VitexTHERM) και ναυτιλιακών χρωμάτων (Eumaria). Η πληθώρα προϊόντων της παράγονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο που διαθέτει, κι ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη και διεθνώς, που λειτουργούν με βάση πρακτικές “Zero Waste” και “Net Zero Energy”.

Ας διαβάσουμε  τι δήλωσε ο ceo της Εταιρείας κ.Αρμόδιος Γιαννίδης:

«Η Vitex ως γνωστό είναι μία 100% Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων.

 

Πλέον, είμαστε υπερήφανοι που εντασσόμαστε στη δυναμικότερη και συνεκτικότερη ομάδα άριστων ελληνικών μεταποιητικών επιχειρήσεων, τη πρωτοβουλία “ΕΛΛΑΔΙΚΑ μας” . Επίσης, ανακοινώνουμε τη πιστοποίηση μας ως “ΗΘΟΣ – Gold” με το πρότυπο που έχει αναπτύξει το ΕΛΛΑΔΙΚΑ μας με τον Eurocert, και ελέγχει τις καλές πρακτικές και την Ελληνικότητα των προιόντων σε βάθος. Έδρα – Παραγωγή – Ιδιοκτησία στην Ελλάδα, αποδεδειγμένα‼»

Ιστορικό:

Εμείς στη Vitex αγαπάμε μια ζωή γεμάτη από χρώμα και φανταστικές αποχρώσεις και για αυτό πάντα θα λέμε, Βάψε ό,τι θες…μόνο με Vitex!

Ξεκινήσαμε τη δραστηριότητα μας το 1932 με υλικά μόνωσης κτηρίων και συνεχίσαμε το 1960 στη δημιουργία του πλέον καινοτόμου και μοναδικού για την εποχή χρώματος Vitex, που έδωσε λύση στη μείωση του χρόνου βαφής, εξαιτίας των ταχυστέγνωτων ιδιοτήτων του και της υψηλής του ποιότητας.
Έχουμε ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά και ταξιδεύουμε τα Ελληνικά χρώματα Vitex σε όλο τον κόσμο, μέσω των θυγατρικών μας εταιρειών στη Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία αλλά και σε περισσότερες από 17 χώρες.
Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη διακόσμηση και προστασία κτηρίων και σκαφών μέσω:
– Της ολοκληρωμένης γκάμας χρωμάτων και του συστήματος αποχρώσεων VITEX
– Του πιστοποιημένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης VITEXTHERM
– Των ασφαλτικών και μονωτικών προϊόντων HERMES
– Της νέας και πιστοποιημένης γκάμας ναυτιλιακών υφαλοχρωμάτων σκαφών EUMARIA
Η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και προσήλωση στην ικανοποίηση των πελατών μας, η υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, η εφαρμογή έντιμων και υπεύθυνων πρακτικών και το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρίας, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο του οράματος και των αρχών μας, εδώ και 85 χρόνια

Η Αδελφοί Γιαννίδη Α.Ε. πλέον θα ονομάζεται επίσημα Vitex A.E. και θα είναι η “δική σας”  εταιρεία. Παραμένουμε μία Ελληνική οικογενειακή εταιρεία, εντάσσοντας και εσάς στην μεγάλη μας οικογένεια!

Με εκτίμηση

Αρμόδιος Γιαννίδης

C.E.O

VITEX A.E.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top