ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ευάγγελος Κορκίδης: «Στηρίζουμε όλοι την αγορά του Πειραιά»

Από  τον  Ευάγγελο Κορκίδη

Με αφορμή  το άνοιγμα  των καταστημάτων   του Πειραιά στις  11 Μαΐου , ο Βαγγέλης Κορκίδης  μας παρουσιάζει  την κατάσταση που επικρατεί  στον Εμπορικό και Επιχειρηματικό κόσμο , δύο κλάδοι  που είναι  τόσο  σημαντικοί όσο και η Ναυτιλία, για την οικονομία της  πόλης μας, και γενικά  για την κοινωνία.

«Τα εμπορικά καταστήματα λιανικής του Πειραιά μας ανοίγουν την Δευτέρα 11 Μαΐου.
Ανεβάζω αυτό το μήνυμα, όχι ως Αντιπροέδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας, αλλά ως άνθρωπος και ως Πειραιώτης και εύχομαι να στηρίξουν όλες και όλοι την αγορά της, τις εμπορικές επιχειρήσεις της, τους εργαζόμενους σε αυτές.


Στον κοινωνικό ιστό κάθε πόλης, η εμπορική ζωή διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στην οικονομία της, στην στήριξη των θέσεων εργασίας, στην καλύτερη λειτουργία του Δήμου και τελικά στην ζωή όλων μας.
Αυτές οι οικογενειακές επιχειρήσεις αποτελούν την ραχοκοκαλιά της τοπικής μας οικονομίας μαζί με τον τομέα της ναυτιλίας και πρέπει να παραμείνουν ζωντανές!
Ας τις στηρίξουμε λοιπόν ακολουθώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που οφείλουμε να εφαρμόζουμε για να παραμείνουμε όλοι υγιείς.
Παραμένουμε ασφαλείς – μένουμε στον Πειραιά – στηρίζουμε τις επιχειρήσεις του.»

Ευάγγελος Κορκίδης

Αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Επικαιρότητα 13ης Μαΐου 2020 - Piraeus365

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top