ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΟΛΠ: Οριστικός Ανάδοχος για το έργο RMG Cranes Προβλήτα Ι Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων  

 

Οριστικός Ανάδοχος για το έργο«Επισκευή Δαπέδων και Σιδηροτροχιών των Γερανογεφυρών Στοιβασίας

(RMG Cranes) Προβλήτα Ι Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων»

 

Η ΟΛΠ Α.Ε. ανακοινώνει ότι ο Διαγωνισμός για το έργο «Επισκευή Δαπέδων και Σιδηροτροχιών των Γερανογεφυρών Στοιβασίας (RMG Cranes) Προβλήτα Ι Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων» στο πλαίσιο της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης 02 ολοκληρώθηκε                                                                                                    

και Ανάδοχος ανακηρύχθηκε η «ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΔΑΜΩΝ Α.Τ.Ε. – ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΡΓΩΝ Α.Ε. – Σ. ΤΣΑΚΟΥΜΑΓΚΟΣ Α.Τ.Ε.» με συνολικό προσφερόμενο τίμημα 6.800.474,91€ (πλέον ΦΠΑ).

Το έργο έχει ως αντικείμενο την αναβάθμιση του Προβλήτα Ι με σκοπό την εύρυθμη και σύγχρονη λειτουργία του Container Terminal. Περιλαμβάνει την αποξήλωση του υφιστάμενου συστήματος των τεσσάρων (4) γραμμών σιδηροτροχιών των γερανογεφυρών στοιβασίας εμπορευματοκιβωτίων τύπου RMG, τη βελτίωση του εδάφους, την εγκατάσταση νέου συστήματος σιδηροτροχιών, την κατασκευή νέου δικτύου αποχέτευσης ομβρίων, την καθαίρεση των κατεστραμμένων δαπέδων στους χώρους του Προβλήτα Ι και την εν συνεχεία ανακατασκευή τους.

 

Παράλληλα προχωράει και η αναβάθμιση του Ηλεκτρομηχανολογικού του Εξοπλισμού του Προβλήτα Ι του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων, με την προμήθεια και εγκατάσταση μίας (1) καινούργιας Γερανογέφυρας Προκυμαίας Super Post Panamax για την ενίσχυση των υπηρεσιών φορτοεκφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων της εταιρείας. Το συγκεκριμένο έργο έχει αρχικό προϋπολογισμό 9.000.000 ευρώ.

Σε πρόσωπα του στενού κύκλου της 34χρονης επικεντρώνονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών σχετικά με την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχθηκε χθες η γυναίκα.

Οι αρχές εξετάζουν αν η 34χρονη είχε δεχθεί τυχόν απειλές το τελευταίο διάστημα, ενώ στο «μικροσκόπιο» των στελεχών της ΕΛΑΣ έχει μπει και το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top