ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Διακρίσεις του  32ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά

 

Από το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων  του 32ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά

“Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες του Σχολείου μας,

Μια δύσκολη σχολική χρονιά τελείωσε για όλους και όλες μας.Μια χρονιά κουτσουρεμενη από διάφορα άσχημα .
Όμως την αποχαιρετάμε με θετική σκέψη και αισιοδοξία , γιατί έτσι έχουμε μάθει εμεις στο δικο μας σχολειο .
Ας προσπαθήσουμε όλοι να γεμίσουμε με δυναμη απολαμβάνοντας τις ομορφες μερες του καλοκαιριου.

Ευχαριστούμε τους Εκπαιδευτικούς και την Διεύθυνση του σχολείου μας, που έφεραν σε πέρας μια τόσο αντίξοη σχολική χρονιά, με μεγάλη προσπάθεια και ζήλο, με μόνο στόχο πάντα το καλό των παιδιών μας. Σταθηκαν διπλα στα παιδια μας με διαθεση και επιμονη στελνοντας τους εκπαιδευτικο υλικο τα καθοδηγούσαν , τα εμψύχωναν και
το σημαντικότερο είναι οτι τα έκαναν να αισθάνονται ενεργά μέλη μίας κοινότητας που έπληττε από τα περιοριστικά μέτρα της καραντίνας που ηταν πρωτογνωρη για εκεινα .

ΤΕΛΟΣ ΠΟΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ .
1) Βραβείο στο τομέα της Τέχνης στο διαγωνισμό You smile awards,από το χαμόγελο του παιδιού,σε 7 παιδιά της γ τάξης,που βραβεύτηκαν την περσινή χρονιά στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό για τα 500 χρόνια από το θάνατο του Leonardo Da Vinci,από τον ιταλικό φιλανθρωπικό οργανισμό carano4children στις Βρυξέλλες.
Κατηγορία: Τέχνη & Πολιτισμός

2)Steam Team Enthusiastic About Mathesis,ERASMUS KA101

Φθάνοντας στην τελευταία μέρα μιας δύσκολης σχολικής χρονιάς είχαμε τα καλύτερα νέα για το σχολείο μας από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΚΑ101,Steam Team Enthusiastic About Mathesis για την εκπαίδευση οκτώ εκπαιδευτικών σε Λισσαβόνα,Βαρκελώνη και Πράγα στην Steam εκπαίδευση και πως μπορούμε να ενσωματώσουμε τις γνώσεις αυτές στην καθημερινή εκπαιδευτική διαδικασία.

3) Χορεύοντας την Άνοιξη,πανελλήνιος διαγωνισμός ρομποτικής
Συμμετέχοντας στον 1ο πανελλήνιο διαδικτυακό διαγωνισμό της WRO Hellas,χορεύοντας την Άνοιξη,καταφέραμε να διατηρήσουμε την επαφή με τους μαθητές μας την περίοδο του εγκλεισμού με δημιουργικές δραστηριότητες.
.
Οι εκπαιδευτικοί με φυσική παρουσία στο σχολείο και συνδεόμενοι διαδικτυακά με τους μαθητές του μέσω της πλατφόρμας webex κατάφεραν να στήσουν το σκηνικό και να σημειώνουν τις προτάσεις των μαθητών τους για τις εντολές που θα πρέπει να εκτελέσει το ρομποτάκι.
Οι μαθήτριες της δ τάξης Τούντα Αγγελική και Τούντα Αλεξάνδρα εκτέλεσαν στο πιάνο δύο μουσικά κομμάτια με την καθοδήγηση της μουσικού του σχολείου Μαριτίνας Καραντζή και επένδυσαν μουσικά το παραγόμενο video.
Η όλη διαδικασία είχε ενθουσιάσει μικρούς, μεγάλους και έδινε χρώμα στις μέρες που παιδιά και δάσκαλοι είχαμε απομονωθεί.
Τα αποτελέσματα μας χαροποίησαν ιδιαίτερα,μέσα από αρκετές πανελλαδικά συμμετοχές είχαμε την 13η θέση μετά την αξιολόγηση της επιτροπής και την 2η τελική θέση μετά την ψηφοφορία του κοινού για το αγαπημένο τους video.
Για όλα αυτά τα υπέροχα που ζήσαμε ευχαριστούμε πρωτίστως την WroHellas και ακολούθως τους μαθητές μας,τους γονείς τους και τους φίλους μας που αγάπησαν και στήριξαν την πρώτη μας προσπάθεια σε διαγωνισμό ρομποτικής.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ
https://creativityinschool32pireaus.blogspot.com/

ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ .

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΨΥΧΑ.
Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ,ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ) ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ..
ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 32ΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top