ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Μανεσιώτης: Αρκετά μειωμένος ο τζίρος του Ιουνίου στον Πειραιά

 

ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ

Για δυσοίωνα μηνύματα στην αγορά του Πειραιά καθώς ήδη μετρά λουκέτα στον πλέον εμπορικό δρόμο της πόλης, στη Σωτήρος Διός, έκανε λόγο μιλώντας στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» με την Κωνσταντίνα Πετούση και τον Νίκο Παρασκευά, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Μανεσιώτης, επισημαίνοντας ότι και ο τζίρος του Ιουνίου ήταν αρκετά μειωμένος σε σχέση με πέρσι.

Τα μόνα είδη που κινήθηκαν -σύμφωνα με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Πειραιά- ήταν οι ηλεκτρονικές συσκευές, τα αθλητικά παπούτσια, τα ποδήλατα και τα τρόφιμα.

«Ελπίζουμε από Δευτέρα 13 Ιουλίου που ξεκινούν οι εκπτώσεις να δούμε κάτι καλό στα μαγαζιά μας», ευχήθηκε ο κ. Μανεσιώτης, προσθέτοντας ότι εκπτώσεις θα υπάρξουν όμως οι διαφορές θα είναι μικρές καθώς προηγήθηκε μια περίοδος μεγάλων προσφορών από τους εμπόρους.

Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου, ενώ την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων, δηλαδή στις 19 Ιουλίου, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι.

ακούστε τη συνέντευξη  εδώ:

Μανεσιώτης: Αρκετά μειωμένος ο τζίρος του Ιουνίου στον Πειραιά

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top