?>
NEWS

H SEAGULL LOGISTICS παρέλαβε 9 αμιγώς ηλεκτρικά e-NV200

 

Η Nissan – Νικ. Ι Θεοχαράκης Α.Ε. παρέδωσε 9 αμιγώς ηλεκτρικά e-NV200 στην Seagull

Η εταιρεία μεταφορών και logistics Seagull, ενισχύει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του στόλου της με τα προσφάτως παραληφθέντα 9 e-NV200, που θα δρομολογηθούν για την ταχυμεταφορά αγαθών.

Η Seagull, με την ενσωμάτωση των αμιγώς ηλεκτρικών e-NV200 στον στόλο των οχημάτων της, σκοπεύει να ενισχύσει το θετικό περιβαλλοντικό της αποτύπωμα,  στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την μετάβαση στη βιώσιμη κινητικότητα των εμπορευματικών μεταφορών.

Κατά την παράδοση των 9 e-NV200 στην Seagull, o κύριος Τάκης Θεοχαράκης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός. Και είναι ένα γεγονός που υποδεχόμαστε όλοι με πολύ μεγάλη ικανοποίηση αλλά και μεγάλες προσδοκίες. Η Seagull με την προσθήκη των 9 ηλεκτρικών βαν e-NV200 στον στόλο της, ανοίγει νέους δρόμους στις μεταφορές. Δείχνει έμπρακτα, πώς οι εταιρείες μπορούν να επιτύχουν μηδενικό αποτύπωμα ρύπων, μειώνοντας ταυτόχρονα και σε μεγάλη κλίμακα τα έξοδα κίνησής τους».

πηγη Supply chain &logistics

Seagull

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ –ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ    ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια  ένα  εκτετάμενο δίκτυο μεταφορών-μετακομίσεων στην Ελλάδα  αλλά και στο εξωτερικό στους κάτωθι τομείς:

Μεταφορές-Μετακομίσεις  – Οικοσυσκευών

– Επιχειρήσεων

-Επαγγελματικών χώρων

– Galleries

Ειδικές τιμές για τα  Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι υψηλού επιπέδου με άριστα καταρτισμένο προσωπικό το  οποίο σας διασφαλίζει τις πιο γρήγορες αξιόπιστες και οικονομικές μεταφορές. Παράλληλα γνωρίζοντας ότι τα έπιπλα για τον κάθε πελάτη μας έχουν συναισθηματική αξία, φροντίζουμε  να εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας ,ώστε να  τηρεί  όλους τους κανόνες που διασφαλίζουν τη σωστή και ασφαλή συσκευασία τους. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής:

 • Εξειδικευμένος σύμβουλος μετακόμισης της εταιρείας μας  έρχεται στον  χώρο σας εντελώς δωρεάν καταγράφει  τις ανάγκες σας , σε προσωπικό και εξοπλισμό (οχήματα, ανυψωτικά κλπ.)
 • Το προσωπικό μας αναλαμβάνει τη συγκέντρωση των πραγμάτων στον τόπο φόρτωσης αφού εκτελέσει τις απαιτούμενες εργασίες ( αποσυναρμολόγηση επίπλων, συσκευασία με υψηλής ποιότητας υλικά, απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών).
 • Χρήση ανυψωτικού,όπου απαιτείται.
 • Τοποθέτηση φορτίου στα φορτηγά κλειστού τύπου που διαθέτουμε, ώστε το φορτίο των πελατών μας να προστατεύεται από  κάθε είδους καιρικές συνθήκες.
 • Αποσυσκευασία φορτίου, συναρμολόγηση επίπλων και τοποθέτησή τους βάσει υποδείξεων του πελάτη καθώς και εγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΦΟΡΤΙΑ

Η  εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις  ειδικές μεταφορές-μετακομίσεις  όπως:

 • Φορτία ευαίσθητα σε μετακινήσεις (πχ. Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές)
 • Είδη μεγάλης αξίας(κατόπιν ασφάλειας εμπορεύματος)
 • Έργα τέχνης
 • Μουσικά όργανα
 • Ιατρικά μηχανήματα
 • Χρηματοκιβώτια

 

ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ

Λόγω της ιδαιτερότητας  και της ευαισθησίας του φορτίου, διατίθεται ειδικό  φορτηγό για τη μεταφορά του , ειδική συσκευασία σε ξυλοκιβώτια  προσασμένα στα μέτρα του έργου,  καθώς και ασφάλιση του φορτίου.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αναλαμβάνουμε μεταφορές  εξωτερικού σε χώρες της Ευρώπης-Ασίας- Αφρικής- Λατινικής Αμερικής- Αμερικής- Αυστραλίας καθώς και στα Ηνωμένα  Αραβικά Εμιράτα.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Επιπλέον  η εταιρεία μας παρέχει δυνατότητα αποθήκευσης  οικοσκευών -εμπορευμάτων στις ιδιόκτητες αποθήκες της

SEAGULL

Λ.Χατζηκυριακού 42

185 38  Πειραιάς

Τηλ: + 30 2111769600  Μ:  6972255588

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top