ΚΟΙΝΩΝΙΑ

6η Διημερίδα του ITS HELLAS «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και εξελίξεις στην Ελλάδα»

Η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, συμμετέχει για έκτη συνεχή χρονιά στην 6η Διημερίδα του ITS HELLAS με θέμα «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και εξελίξεις στην Ελλάδα», η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 14 & 15 Δεκεμβρίου 2020, και έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Φορέα μας.

Tην Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 – 15:30 τοποθετούμαστε, στα πλαίσια της συζήτησης με θέμα: «Έξυπνες πόλεις και Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα: Εξελίξεις στην Ελλάδα», και τίτλο «η σημασία των αστικών εμπορευματικών μεταφορών (city logistics), τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Υπό το πρίσμα της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας γύρω από την πανδημία του Κορωνοϊού (COVID-19), η ετήσια Διημερίδα του Ελληνικού Οργανισμού Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών- ITS Hellas, θα λάβει χώρα για έκτη συνεχόμενη χρονιά τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου ως Ψηφιακό Συνέδριο.

Έπειτα από πέντε συνολικά επιτυχημένες διοργανώσεις, το φετινό Ψηφιακό Συνέδριο με θέμα «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και Εξελίξεις στην Ελλάδα», θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και υπό την αιγίδα των ακόλουθων οργανισμών: Υπουργείο Υποδομών και μεταφορών, Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Σύνδεσμος Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος, Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος, Ελληνική Εταιρείας Logistics, Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους και Logistics και Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών. Το φετινό Συνέδριο εστιάζει σε θέματα που άπτονται των ευρωπαϊκών στόχων και των εθνικών επιδιώξεων και προσπαθειών για τη μετάβαση σε μια βιώσιμη και «πράσινη» κινητικότητα.

REGISTRATION OPENED!

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε και εσείς στον διάλογο για το μέλλον των μεταφορών στην Ελλάδα και τις ευκαιρίες που γεννά η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή!

Λάβετε μέρος δωρεάν στο Ψηφιακό Συνέδριο της ITS Hellas για τα Ευφυή Συστήματα Μεταφορών!

Για συμμετοχή και περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:

https://www.its-hellas.gr/el/6%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b1-its-hellas/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top