ΚΟΙΝΩΝΙΑ

MEGA BROKERS: 11 Νοεμβρίου-Ημέρα ασφάλισης

Η MEGA BROKERS μας θυμίζει:

“11 Νοεμβρίου: Ημέρα Ασφάλισης. Ημέρα ενημέρωσης του κόσμου για την αξία της Ασφαλιστικής Συνείδησης. Αλήθεια, γνωρίζετε ποιο είναι το αντικείμενο της δουλειάς μας; Γιατί αξίζει να μας εμπιστευτείτε; Ευκαιρία να σας πληροφορήσουμε!”

Σύνοψη εταιρείας

Η Mega Brokers είναι το μεγαλύτερο μεσιτικό γραφείο ασφαλειών της χώρας και δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία σε όλους τους τομείς του ασφαλιστικού κλάδου για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Η αφοσίωση της εταιρείας στις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών της, την έχουν αναδείξει ως την πλέον ισχυρή ασφαλιστική δύναμη, κατέχοντας επί σειρά ετών μια από τις πρώτες θέσεις πανελλαδικά.

Η φιλοσοφία που ακολουθεί η εταιρεία, στηρίζεται στην απαλλαγή των συνεργατών της από διαχειριστικά κόστη χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες ηλεκτρονικές μεθόδους.

Ημερομηνία ίδρυσης  1989

Βραβεία

Η Mega Broker επιβραβεύει διαρκώς τους συνεργάτες της με ταξίδια, συνέδρια,bonus και άλλες παροχές δημιουργώντας περιβάλλον επαγγελματικής ικανοποίησης, ασφάλειας και αισιοδοξίας.

Στην Mega Brokers, είμαστε ΕΝΑ με τους συνεργάτες μας και megaλώνουμε μαζί τους!

Προϊόντα

H Mega brokers προσφέρουν κάθε είδος ασφαλιστικής κάλυψης και σε κάθε κλάδο. Στην εταιρεία η εξυπηρέτηση είναι άμεση και λειτουργεί τμήμα αποζημιώσεων για να διεκδικείται άμεσα η αποζημίωση σε περίπτωση ατυχήματος.

Αποστολή

Όραμά μας, είναι να προσφέρουμε σιγουριά, δύναμη και αξιοπιστία σε κάθε Πελάτη.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  Κλήση 21 0922 5825

m.me/megaasfaleies

info@megabroker.gr

http://www.megabroker.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top