?>
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλεγχοι για κορονοϊό σε οδηγούς στον Πειραιά

Δήλωση του κ.Δημήτρη Καρύδη για τους δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ανίχνευσης κορονοϊού που πραγματοποιήθηκαν  σε οδηγούς σήμερα Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά:

«Με αυτοκίνητα, μηχανές αλλά και ποδήλατα εκατοντάδες  Πειραιώτες ανταποκρίθηκαν σήμερα το πρωί στην πρωτοβουλία drive through του ΕΟΔΥ ,του Δήμου Πειραιά και του Δημάρχου μας Γιάννη Μώραλη,προκειμένου να κάνουν  rapid test COVID μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο.

Όπως και τον Οκτώβριο έτσι και σήμερα τα αποτελέσματα των τεστ στον Πειραιά έδειξαν ότι επιδημιολογικό φορτίο είναι κάτω από 1%.

Η εικόνα  αυτή είναι ελπιδοφόρα αν αναλογιστούμε ότι τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο παρά το lockdown είχαμε κατακόρυφη αύξηση κρουσμάτων, διασωληνωμένων και θανάτων συνανθρώπων μας.

Ας προσπαθήσουμε όλοι,να τηρούμε με σεβασμό τα  μέτρα, να φοράμε μάσκες, να κρατάμε αποστάσεις και να πλένουμε τα χέρια μας.

Για να βγάλουμε από την ζωή μας, το 2021 με την βοήθεια των εμβολίων τον εφιάλτη του Κορονοϊού.»

Ο κ.Καρύδης  είναι Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης εκτός του Τμήματος Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών & Εθνικών Πόρων.

Στην πρώτη  φωτογραφία με την Αντιδήμαρχο κ.Μπουρδάκου

Δήλωση από την Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας κ.Κυριακή Μπουρδάκου:

Διενεργήθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά drive through tests για τον covid-19 έξω από το Δημοτικό Θέατρο. Η Δημοτική Αστυνομία ήταν βεβαίως παρούσα για να συμβάλει στην ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας φροντίζοντας για την τήρηση των αποστάσεων και την διευκόλυνση των οδηγών.

 

https://www.piraeus365.gr/%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%ac%ce%bd-%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b3%cf%87%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-covid19-%cf%83%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%ac%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b9-%cf%87-%ce%bc%cf%80/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top