ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τα πεπραγμένα του ΕΣΠ για το Νοέμβριο 2020

2/11/20 : Συνάντηση του Προέδρου κ. Θ. Καπράλου, της Β’ Αντιπροέδρου κ. Μ. Πιττάκη και του Αν. Γεν. Γραμματέα κ. Μ. Χατζηιωάννου με τον Ταξίαρχο Πειραιά κ. Πρωτοσίλαο Κωστάζο.

Συμμετοχή του Προέδρου κ. Θ. Καπράλου, στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΕΛΕ της ΕΣΕΕ.

Συνάντηση του Προέδρου κ. Θ. Καπράλου, του Γεν. Γραμματέα κ. Γ. Σωτηρίου και του Προέδρου της ΟΕΣΑΟΝΝΑ κ. Π. Πολιτάκη και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μας, με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Ι. Βουτσινά. – Δελτίο τύπου.

3/11/20 : Συνάντηση του Προέδρου κ. Θ. Καπράλου και του Γεν. Γραμματέα κ. Γ. Σωτηρίου με τον κ. Δ. Βρόντο και τον κ. Ι. Ευσταθίου, της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ και του δικτύου κέντρων νέων Connect Your City.

4/11/20 : Συνεδρίαση Προεδρείου – Απονομή τιμητικής διάκρισης στις επιχειρήσεις «Π. Μαρκομιχάλης & Υιός Α.Ε.Β.Ε.» και «Κοσμίδη Γαβρίλη – Χαλβάς Δραπετσώνας», παρουσία του π. Προέδρου του ΕΣΠ κ. Ν. Μανεσιώτη. – Δελτίο τύπου.

5/11/20 : Συνάντηση του Προέδρου κ. Θ. Καπράλου, του Γεν. Γραμματέα κ. Γ. Σωτηρίου και της Ταμία κ. Ο. Ζησιμάτου με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Πειραιά κ. Δ. Ίσαρη.

9/11/20 : Έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

10/11/20 : Κοινή διαδικτυακή εκδήλωση ΕΒΕΠ-ΟΕΣΑΟΝΝΑ-ΕΣΠ σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ, με θέμα το πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής «Ενίσχυση ΠΜΜΕ που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19 στην Αττική», με συντονιστή τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Θ. Καπράλο.

16/11/20 : Συμμετοχή των εκλεγμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στη συνεδρίαση του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, παρουσία του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. κ. Γ. Πιτσιλή και του Προέδρου της ΟΝΕΧ Α.Ε. κ. Π. Ξενοκώστα και στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα : Βασικοί άξονες και καινοτομίες του ν. 4738/2020 « Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» από τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπ. Οικονομικών, κ. Φ. Κουρμούση και τα στελέχη της ΕΓΔΙΧ, με συντονιστή τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Θ. Καπράλο.

17/11/20 : Τηλεδιάσκεψη του Προέδρου κ. Θ. Καπράλου, του Προέδρου της ΟΕΣΑΟΝΝΑ κ. Π. Πολιτάκη με τον Πρόεδρο του ΕΣΑ κ. Σ. Καφούνη, για το πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για την στήριξη των ΜΜΕ.

18/11/20 : Συνεδρίαση Προεδρείου, μέσω τηλεδιάσκεψης.

23/11/2 : Συνάντηση του Προέδρου κ. Θ. Καπράλου με τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού & Ανάπτυξης του Δήμου Πειραιά κ. Δ. Καρύδη σχετικά με το πρόγραμμα στήριξης των πειραϊκών επιχειρήσεων.

24/11/20 : Τηλεδιάσκεψη του Προέδρου κ. Θ. Καπράλου, του Γεν. Γραμματέα κ. Γ. Σωτηρίου, του Προέδρου της ΟΕΣΑΟΝΝΑ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Π. Πολιτάκη και του τ. Προέδου του Συλλόγου κ. Ν. Μανεσιώτη, με στελέχη της εταιρείας “Pro-othisis” για την παρουσίαση της ψηφιακής πλατφόρμας Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου.

26/11/20 : Διαδικτυακό σεμινάριο ΕΣΠ-ΚΑΕΛΕ με θέμα “Ο Ψηφιακός κόσμος και η Επιχείρηση”.

Συμμετοχή του Προέδρου και των εκλεγμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στη συνεδρίαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

27/11/20 : Διαδικτυακό σεμινάριο ΕΣΠ-ΚΑΕΛΕ με θέμα “Ο Ψηφιακός κόσμος και η Επιχείρηση”.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top