ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Greek Exports Forum & Awards 2020

Η περίοδος που διανύουμε είναι σίγουρα διαφορετική: από τη μία επιχειρήσεις και κοινωνία προσπαθούμε να διαμορφώσουμε μια «νέα κανονικότητα», από την άλλη η πανδημία βρίσκεται ξανά σε έξαρση και δυσκολεύει σημαντικά τον όποιο προγραμματισμό.

Στην αβεβαιότητα για τον χρόνο που η αγορά θα αρχίσει ξανά να λειτουργεί ομαλά, και καθώς κορυφαία προτεραιότητα αποτελεί η δημόσια υγεία, η καλύτερη απάντηση είναι οι αποφάσεις!

 

Έτσι, η μεγάλη ετήσια συνάντηση των Ελλήνων εξαγωγέων, τα Greek Exports Forum & Awards 2020, θα διεξαχθεί στις 20 Ιανουαρίου 2021 (αντί για τις 11 Δεκεμβρίου 2020 που είχε αρχικά προγραμματιστεί).

Για 9η συνεχή χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν το συνέδριο – θεσμός για τον εξαγωγικό τομέα, το Greek Exports Forum  το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί μαζί με τα Greek Exports Awards 2020!

Η διοργάνωση των Greek Exports Forum & Awards 2020 έχει διττό χαρακτήρα: Αφενός να παρέχει στους Έλληνες εξαγωγείς χρηστικά εργαλεία και πληροφορίες προκειμένου να συνεχίσουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα, ενισχύοντας την ελληνική οικονομία, και αφετέρου να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις εξαγωγικές προσπάθειες στην τρέχουσα δυσχερή κοινωνικο-οικονομική συγκυρία.

Τα Greek Exports Forum & Awards 2020 θα διεξαχθούν την Τετάρτη 20.01.2021 ως LiveOn Hybrid Event και θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:

Τη διοργάνωση του συνεδρίου Greek Exports Conference

Την απονομή των βραβείων Greek Exports Awards

Παρουσιάσεις επιλεγμένων αγορών από Υπαλλήλους Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στους έλληνες εξαγωγείς

Β2Β Συμβουλευτικές Συναντήσεις Ελλήνων Εξαγωγέων με εκπροσώπους Διμερών Επιμελητηρίων

Όσες επιχειρήσεις διαθέτουν ισχυρό όραμα και επιχειρηματικές πρακτικές που ξεπερνούν τα σύνορα της Ελλάδας μπορούν να υποβάλουν τις  υποψηφιότητές τους για τα Greek Exports Awards 2020 μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2020 επιλέγοντας μεταξύ των κατηγοριών εκείνη που αντιστοιχεί στο έργο και τις δραστηριότητές τους.

Υποψηφιότητες

Κατηγορία: Top Greek Export Company

€ 900 για την υποψηφιότητα στο Βραβείο Top Greek Export Company

Κατηγορία: Top Innovation in Exports

€500 για την υποψηφιότητα στο Βραβείο Top Innovation in Exports

Κατηγορίες: Top Export Companies / Top Export Brands /Top Export Assistance Companies

€ 300 για την πρώτη υποψηφιότητα από την ίδια επιχείρηση

€ 250 για επιπλέον (της πρώτης) υποψηφιότητα από την ίδια επιχείρηση

€ 200 για κάθε επιπλέον υποψηφιότητα από την ίδια επιχείρηση

Οι εταιρείες με 1 έως 5 υποψηφιότητες υποψηφιότητας δικαιούνται 1 πρόσκληση για δωρεάν παρακολούθηση των Greek Exports Forum & Awards.

Οι εταιρείες με 6 έως 10 υποψηφιότητες υποψηφιότητας δικαιούνται 2 προσκλήσεις για δωρεάν παρακολούθηση των Greek Exports Forum & Awards

Ημερολόγιο #gefa20

11 Δεκεμβρίου 2020: Λήξη Υποβολής Υποψηφιοτήτων

15 Δεκεμβρίου 2020: Έναρξη Ψηφοφορίας

18 Δεκεμβρίου 2020: Λήξη Ψηφοφορίας

20 Ιανουαρίου: Τελετή Απονομής

Για επικοινωνία με τους διοργανωτές και περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:

https://ethosevents.eu/event/greek-exports-forum-amp-awards-2020/

GEFA AD 21X28 HI RES 201125 (1)
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top