ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεάν σεμινάριο από την VITEX-Συστήματα υγρομόνωσης δωμάτων

Νέο Webinar από τη Vitex με θέμα τα Συστήματα Υγρομόνωσης Δωμάτων! To Διαδικτυακό Σεμινάριο απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου των δομικών υλικών και της στεγάνωσης, στους οποίους δίνεται η δυνατότητα, να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα της επιλογής των καινοτόμων και ιδιαίτερα ποιοτικών λύσεων που προτείνει η Vitex, όπως το Vitex HyRoof.

Κλείστε έγκαιρα τη θέση σας στο εξ΄ αποστάσεως σεμινάριο  που θα γίνει την Δευτέρα 15   Φεβρουαρίου  2021 (17:30).

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ  e-ACADEMY ΤΗΣ VITEX  ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ  -ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ-  ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.

Μπορείτε να εγγραφείτε στέλνοντας email στο vitex@vitex.gr με τα παρακάτω στοιχεία σας:

Όνομα

Επώνυμο

Email

Περιοχή / Πόλη

Τηλέφωνο / Κινητό

Για τυχόν ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210-5589500.

 

Τα παραπάνω στοιχεία συλλέγονται από τη VITEX A.E. αποκλειστικά προς τον σκοπό οργάνωσης και τεχνικής υποστήριξης του Webinar σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζει η σχετική ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Για αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τα σχετικά δικαιώματά σας παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της VITEX A.E.

 

– κλείστε  τη θέση σας σε αυτο το λινκ: δειτε  εδώ:

https://www.vitex.gr/Post/188/25/el/VITEX-WEBINAR/

Η Vitex, η πιο καταξιωμένη ελληνική εταιρεία χρωμάτων, βρίσκεται στην καρδιά του Έλληνα καταναλωτή από το 1960. Εμείς στη Vitex αγαπάμε μια ζωή γεμάτη από χρώμα και φανταστικές αποχρώσεις και για αυτό πάντα θα λέμε, Βάψε ό,τι θες…μόνο με Vitex!

Ξεκινήσαμε τη δραστηριότητα μας το 1932 με υλικά μόνωσης κτηρίων και συνεχίσαμε το 1960 στη δημιουργία του πλέον καινοτόμου και μοναδικού για την εποχή χρώματος Vitex, που έδωσε λύση στη μείωση του χρόνου βαφής, εξαιτίας των ταχυστέγνωτων ιδιοτήτων του και της υψηλής του ποιότητας.

Έχουμε ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά και ταξιδεύουμε τα Ελληνικά χρώματα Vitex σε όλο τον κόσμο, μέσω των θυγατρικών μας εταιρειών στη Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία αλλά και σε περισσότερες από 17 χώρες.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη διακόσμηση και προστασία κτηρίων και σκαφών μέσω:

– Της ολοκληρωμένης γκάμας χρωμάτων και του συστήματος αποχρώσεων VITEX

– Του πιστοποιημένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης VITEXTHERM

– Των ασφαλτικών και μονωτικών προϊόντων HERMES

– Της νέας και πιστοποιημένης γκάμας ναυτιλιακών υφαλοχρωμάτων σκαφών EUMARIA

Η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και προσήλωση στην ικανοποίηση των πελατών μας, η υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, η εφαρμογή έντιμων και υπεύθυνων πρακτικών και το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρίας, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο του οράματος και των αρχών μας, εδώ και 85 χρόνια.

https://www.vitex.gr/4/el/ETAIRIA/

21 0558 9400
Αποστολή μηνύματος   info@vitex.gr
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top