?>
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσκληση:΄΄Νέα εποχή στον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 Νεότερα δεδομένα – Σύγχρονες τεχνολογίες’

Από την Πρόεδρο κ.Γκόλφω Γεμιστού

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

«Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε ζωντανά την διαδικτυακή μας εκδήλωση,μετίτλο:

΄΄Νέα εποχή στον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1. Νεότερα δεδομένα –  Σύγχρονες τεχνολογίες’’, που θα πραγματοποιήσουμε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30. Οι εξαίρετοι επιστήμονες: Δρ. Αντρέας Μελιδώνης, Δρ, Αλέξανδρος Καμαράτος, Δρ.Αθανασία Παπαζαφειροπούλου και η Δρ.Καίτη Τρικαλινού, θα πλαισιώσουν την εκδήλωση και θα μας ενημερώσουν για τα νεότερα δεδομένα και τις σύγχρονες τεχνολογίες στη διαχείριση και την αντιμετώπιση του Σ.Δ.

Επίσης μαζί μας θα είναι η Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδιασμού, Παροχών, Κοστολόγησης Ιατροτεχνολογικών, Υγειονομικού Υλικού και ΣΕΔ – Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού του ΕΟΠΥΥ, η Δρ. Μαρία Πανουσοπούλου για να μας πληροφορήσει για τις αποζημιώσεις των αναλωσίμων και των ιατροτεχνολογικών  υλικών  στον Σ.Δ. τύπου 1  , καθώς και ο Πρόεδρος της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, κος Χρήστος Δαραμήλας για να μας παρουσιάσει τα προβλήματα των πασχόντων από Σ.Δ. και τις διεκδικήσεις  της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ  από το Σύστημα Υγείας ,για την ποιοτική αναβάθμιση των συνθηκών και των παροχών υγείας για όλους  εμάς τους πάσχοντες

Είστε όλοι καλεσμένοι στην εκδήλωση μας, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά , πατώντας απλά στον παρακάτω σύνδεσμο:»

https://medtronic.zoom.us/j/93496421832?pwd=TzRQUm5YQnZTSUM1UFNmTE8vNm9pQT09&from=addon

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top