ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η VITEX βραβεύτηκε με την κορυφαία πιστοποίηση Indoor Air Comfort GOLD της Eurofins για καθαρό και ασφαλές εσωτερικό περιβάλλον

Αναπνεύστε ελεύθερα! Τα χρώματα VITEX Eco, VITEX CLASSIC και ACRYLAN UNCO ECO βραβεύονται με την κορυφαία πιστοποίηση Indoor Air Comfort GOLD της Eurofins και προσδίδουν κορυφαία ποιότητα εσωτερικού αέρα, για ένα καθαρό και ασφαλές εσωτερικό περιβάλλον.

Μόνιμος στόχος και πολιτική της VITEX ΑΕ, από τον σχεδιασμό της παραγωγής έως και την τελική διάθεση των προϊόντων της και την τεχνική υποστήριξή τους, είναι η παροχή υψηλής ποιότητος υπηρεσιών, ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι απαιτήσεις των πε­λα­τών, και η συνεχή βελτίωσή της σε θέματα ποιότητας, περιβάλλοντος και εργασιακής ασφάλειας, διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας.

Ο όρος  Ποιότητα στη VITEX ΑΕ. σημαίνει ότι οι παραγόμενα προϊόντα και οι παρεχόμενες υπηρεσίες ικανοποιούν τις προδιαγραφές της εταιρείας και καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις του πελάτη.

Ο όρος  Περιβαλλοντική Πολιτική στην εταιρεία μας σημαίνει τη διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος φροντίζοντας για την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση του κατά την εκτέλεση των δραστηριοτήτων της.

Ο όρος Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία σημαίνει ότι οι δραστηριότητες της εταιρείας εκτελούνται με την λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων που διασφαλίζουν την ασφάλεια και την υγεία τόσο των εργαζομένων όσο και των πελατών, των ενδιαφερόμενων μερών και των εξωτερικών παρόχων που χρησιμοποιούν προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας

Για την επίτευξη όλων των παραπάνω, η VITEX Α.Ε εφαρμόζει Ενιαίο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα:

 

  • EN ISO 9001:2015   Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας.
  • EN ISO 14001:2015 Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης
  • ΕΝ ISO 45001:2018 Σύστημα Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας στην  Εργασία.

για το πεδίο εφαρμογής

“Σχεδιασμός, ανάπτυξη, παραγωγή, διανομή και τεχνική υποστήριξη οικοδομικών, βιομηχανικών και ναυτιλιακών χρωμάτων – βερνικιών, ασφαλτικών και δομικών-μονωτικών υλικών”

 

Μάθετε περισσότερα

https://www.vitex.gr/FlippingBook/116/?fbclid=IwAR3xjkQ5kMHH70sn–MasWeJUhF4LzezvW682kQHsSMaEvHyjhjATMk6rvw#page-8

Από το 1932 η VITEX γράφει την ιστορία του χρώματος .

Η δράση της εταιρίας μας ξεκινάει το 1932 με δραστηριοποίηση στο εμπόριο ασφαλτικών μεμβρανών για τη μόνωση κτιρίων και συνεχίζεται με τη δημιουργία των απαραίτητων εγκαταστάσεων μαζικής παραγωγής υπό την επωνυμία ΕΡΜΗΣ.

Το 1960 η δραστηριότητα επεκτείνεται στην παραγωγή χρωμάτων και βερνικιών. Την ίδια χρονολογία γεννιέται το brand VITEX, που είναι το πρώτο προϊόν της εταιρείας στον κλάδο του οικοδομικού χρώματος.

Η επιτυχία του προϊόντος βασίστηκε στις ταχυστέγνωτες ιδιότητές του, που έδινε τη δυνατότητα στο χρήστη να «επιτελέσει το σύνολο της εργασίας του ταχύτερα και με μεγαλύτερο οικονομικό όφελος».

 

Η εμπορική πολιτική στόχευσε στην ανάπτυξη του δικτύου διανομής σε όλα τα χρωματοπωλεία της Ελλάδας.

 

Η γραφική απεικόνιση της ετικέτας γίνεται πασίγνωστη στην Ελληνική επικράτεια και το δοχείο «πλαστικό χρώμα VITEX» είναι πλέον άμεσα αναγνωρίσιμο. Με αυτό τον τρόπο το brand «VITEX» αποκτάει επωνυμία και γίνεται συνώνυμο του καλού ποιοτικού πλαστικού χρώματος για κάθε χρήση. Παράλληλα με την εξάπλωση του πλαστικού χρώματος, η εταιρεία αναπτύσσει και άλλα προϊόντα της ευρύτερης γκάμας των οικοδομικών χρωμάτων.

Σήμερα, απαρτίζουμε την πιο καταξιωμένη χρωματοβιομηχανία στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή και την ταχύτερα αναπτυσσόμενη στο Βαλκανικό χώρο. Οι ισχυροί δεσμοί του εμπορικού δικτύου των πελατών μας με το brand VITEX βασίστηκαν, από την έναρξή μας, στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, την πελατοκεντρική προσέγγιση, την εφαρμογή έντιμων και υπεύθυνων πρακτικών και το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρίας μας.

Οι επενδύσεις μας στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια περιελάμβαναν τη δημιουργία μιας υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής χρωμάτων, η οποία μας καθιστά δυνατούς και ευέλικτους στις προκλήσεις ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Πιστεύοντας στη δυνατότητα διείσδυσης και σε άλλες αγορές, χαράξαμε μια στρατηγική επέκτασης της εταιρίας μας σε άλλες χώρες, σε μια προσπάθεια να καταστήσουμε διεθνώς γνωστό το ελληνικό εμπορικό μας σήμα.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.vitex.gr/4/el/ETAIRIA/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top