ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η VITEX χορηγεί προϊόντα βαφής για ξύλινα καταφύγια  αδέσποτων ζώων στην Καλοσκοπή με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων

 

Η Παγκόσμια Ημέρα για τα Αδέσποτα Ζώα δεν είναι γιορτή. Είναι μια μέρα που μας υπενθυμίζει ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Τα αδέσποτα ζώα βιώνουν μια ζωή φτωχή και δυστυχισμένη στους δρόμους αφού συχνά ταΐζονται ανεπαρκώς, υποφέρουν από υπερβολική ζέστη, κρύο κι από ασθένειες, ενώ ακόμη πιο συχνά κινδυνεύουν από διάφορους κινδύνους.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Αδέσποτα Ζώα, η Κοινότητα Καλοσκοπής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδα και το kaloskopirestart.org ανέλαβαν να κατασκευάσουν ξύλινα καταφύγια με ταΐστρες για τα αδέσποτα ζώα που κατά καιρούς βρίσκονται στην Καλοσκοπή, κι η VITEX με χαρά ανέλαβε να χορηγήσει τα προϊόντα βαφής, καθώς η αγάπη μας για τα ζώα μας επιβάλλει να κάνουμε ότι μπορούμε για να τους εξασφαλίσουμε καταφύγιο, ζεστασιά και φαγητό.  Παράλληλα η ενέργεια αυτή θα ευαισθητοποιήσει και τα νέα παιδιά της περιοχής σχετικά με τα προβλήματα που δυστυχώς αντιμετωπίζουν τα αδέσποτα ζωάκια σήμερα.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top