ΑΤΤΙΚΗ

Ο Χρ. Σταϊκούρας στην τηλεδιάσκεψη του Ε.Ε.Α. τη Δευτέρα 19/4 – Τα σχέδια του ΥΠΟΙΚ για την στήριξη της επιχειρηματικότητας και την «επόμενη μέρα»

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, τη Δευτέρα 19 Απριλίου, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα τοποθετηθεί για την πορεία της οικονομίας και τις αντοχές της και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του Προέδρου του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και των μελών του ΔΣ για την περαιτέρω ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Η Διοίκηση του Ε.Ε.Α. μεταξύ των θεμάτων που θα θέσει προς τον Υπουργό είναι η ανάγκη επέκτασης των μέτρων στήριξης για το σύνολο της επιχειρηματικότητας και κυρίως για το λιανεμπόριο και τον τουριστικό κλάδο, καθώς και το πάγιο αίτημα της για διαγραφή οφειλών με στόχο τη διάσωση των μικρομεσαίων και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Η τηλεδιάσκεψη με τον κ. Σταϊκούρα θα ξεκινήσει στις 19:00

Δείτε τη ζωντανά παρακάτω

https://www.eea.gr/arthra-eea/o-chr-staikouras-stin-tilediaskepsi-tou-e-e-a-ti-deftera-19-4-ta-schedia-tou-ipik-gia-tin-stirixi-tis-epichirimatikotitas-ke-tin-epomeni-mera/

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top