?>
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

“ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ XVI”: καθελκύστηκε το νέο πλοίο της TSOKOS LINES

Το Πρωτοπόρος 16  είναι φτιαγμένο από Ελληνικά χέρια. Μπράβο στους πλοιοκτήτες!

Σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε στα Ναυπηγεία Ατσαλάκη στο Πέραμα, η καθέλκυση του πλοίου «ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ XVI» της εταιρείας TSOKOS LINES.

Πρόκειται για ένα Ferry Boat μήκους 100 μέτρων και 18 μέτρων πλάτους, υψηλών προδιαγραφών και πιστοποιήσεων, ενώ πρόκειται για το δέκατο  έκτο πλοίο μέσα σε ένδεκα χρόνια, που κατασκευάζεται εξολοκλήρου από ελληνικό ναυπηγείο, με την πλοιοκτήτρια εταιρεία να δείχνει για μία ακόμα φορά την εμπιστοσύνη της σε πιστοποιημένα προϊόντα ελληνικών εταιρειών και εργασίες από εξειδικευμένα ελληνικά συνεργεία.

Στην καθέλκυση, λόγω των μέτρων ασφάλειας και υγείας που τηρήθηκαν (COVID-19), παρευρέθηκαν η οικογένεια Τσώκου, εκπρόσωποι του ναυπηγείου και ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γεώργιος Παπαμανώλης.

Το ΒΕΠ πάντα δίπλα στον ναυπηγοεπισκευαστικό κλάδο, στηρίζει κάθε προσπάθεια για την αναβάθμιση του.

Ο Ευάγγελος Τσώκος και η Tsokos Lines έχουν ήδη τιμηθεί από το ΒΕΠ σε αναγνώριση της εξαίρετης επιχειρηματικής τους δράσης και της εμπιστοσύνης τους, τόσο στα ναυπηγεία του Περάματος όσο και στους Έλληνες κατασκευαστές πιστοποιημένων προϊόντων.

Φωτό: Γεώργιος Παπαμανώλης – Ευάγγελος Τσώκος

 

Φωτό: Γεώργιος Παπαμανώλης – Ζωή Τσώκου

 

 

Ο Πρόεδρος ΒΕΠ Γιώργος Παπαμανώλης

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top