ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη του ΣΒΑΠ στον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας

Επίσκεψη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής Πειραιώς στον  Γενικό Γραμματέα  Κοινωνικής  Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της  Φτώχειας  κ.Γεώργιου  Σταμάτη ,πραγματοποιήθηκε στις 28  Απριλίου 2021.Στο πλαίσιο της επίσκεψης , ο κ.Σταμάτης  συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο  κ.Σταύρο Θεοδωρόπουλο, την Διευθύντρια κ.Αικατερίνη  Ριμποπούλου και το μέλος  ΣΒΑΠ κ.Ελευθέριο Παντελάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν  φορολογικά θέματα και  θέματα κοινωνικής  ένταξης και κατάρτισης  των ευάλωτων ομάδων, (παροχή ειδικών γνώσεων  και ανάπτυξη δεξιοτήτων).

Το όραμα του Συνδέσμου

Πρόεδρος του Συνδέσμου είναι ο κ.Δημήτρης Μαθιός.

Η συνύπαρξη της πολιτικής προστασίας του περιβάλλοντος με την πολιτική ανάπτυξης, σε όλους τους τομείς της οικονομίας, συνθέτει το αμετακίνητο πιστεύω, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς.

Στο πιστεύω δε αυτό, θεμελιώνεται και το όραμά μας για τον σκοπό, τους ορίζοντες και τις επιδιώξεις μας.

Ακλόνητη πεποίθηση μας είναι ότι, η σύγχρονη τεχνολογία, οι κανόνες του ανταγωνισμού και η επιχειρηματική ηθική, αποτελούν τους παράγοντες εκείνους που μπορούν να οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που περιέχεται στο όραμά μας.

Στην συνύπαρξη δηλαδή των δύο πολιτικών που παρουσιάσαμε.

Είμαστε βέβαιοι ότι, η Πολιτεία, οι πολιτικοί αλλά και οι κοινωνικές ομάδες, μπορούν να αντιληφθούν την ανάγκη, να μην λειτουργεί η μία πολιτική σε βάρος της άλλης.

Να μην είμαστε υπερβολικοί στην προσπάθειά μας για το περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα να μην ξεπερνάμε ποτέ, στο όνομα της ανάπτυξης και τα όρια του περιβάλλοντος.

Ζητάμε λοιπόν, από την Πολιτεία, την δημόσια διοίκηση και τον πολιτικό κόσμο, κατανόηση των αρχών αυτών και σφαιρική αντίληψη των πραγματικών αναγκών, για παραπέρα ανάπτυξη του τόπου μας μέσα στο φυσικό οικονομικό του περιβάλλον που είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς θα επιμείνει στην ένταξη του πιστεύω του, στο αναπτυξιακό όραμα της χώρας γιατί η διεθνής πρακτική και η επιτυχημένη αναπτυξιακή στρατηγική των ανεπτυγμένων χωρών έχει μεταβάλλει σε αρχή και έχει χαράξει τους σχεδιασμούς της επάνω στην ανάγκη των δύο αυτών πολιτικών, για το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top